Yapı Kredi tüm gençler için duyurdu! O işlemi yapan herkesin hesabına 300 TL iade edilecek

Bankalar mart ayında da devam ettikleri kampanya yarışında birbirinden cazip teklifleri müşterilerine sunuyor. Yapı Kredi Bankası'nın gençler için duyurduğu kampanyaya ilişkin detaylar da merak edildi.
Yapı Kredi tüm gençler için duyurdu! O işlemi yapan herkesin hesabına 300 TL iade edilecek

Yapı Kredi tüm gençler için duyurdu! O işlemi yapan herkesin hesabına 300 TL iade edilecek - Kamu ve özel bankalar kampanyaları ile adlarından söz ettirmeye devam ederken Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu bir kampanya teklifi gençlerin ilgisini çekti. Cüzdanlarının her zaman dolu olması gereken öğrenciler için mart ayına özel kampanya düzenlediğini duyuran Yapı Kredi belirli şartlara bağlı olarak 300 TL hediye edeceğini açıkladı. 

YAPI KREDİ 300 TL KAMPANYASI

Yapı Kredi Bankası'nın resmi internet sitesinde ''İlk defa Yapı Kredili olan öğrencilere 100 TL değerinde puan!'' adıyla duyurulan kampanyaya ilişkin detaylar da belli oldu. Mart ayına özel düzenlenen kampanyanın son katılım tarihi de 15 Nisan olarak belirlendi. Yapı Kredi Bankası, ''Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri ol, Play kartın ile 100 TL kazan!'' ifadelerine yer verirken detaylarda ise ''Yapı Kredi’ye ilk kez müşteri ol, Play kartınla yapacağın 300 TL’lik e-ticaret alışverişinde 100 TL değerinde puan kazan!'' bilgilerine yer verdi. 

Kampanyadan 18-24 yaş aralığındaki öğrencilerin faydalanabileceğini aktaran banka, katılım koşullarını da şu şekilde paylaştı;

  • 15 Nisan 2023 tarihine kadar Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olunması şartı aranacak.
  • Kampanyadan yalnızca Yapı Kredi Mobil'i indirip, "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecek. 
  • Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra Play kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecek.
  • Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilecek.
  • Müşteriler Yapı Kredi Play kredi kartları ile seçili e-ticaret platformlarından yaptıkları 300 TL ve üzeri alışverişlerinde 100 TL değerinde puanın sahibi olabilecek.
  • Kampanyadan faydalanabilmek için katılımcıların GENC yazıp 4454’e SMS göndermesi gerekecek.
  • Kampanya süreci içerisinde Yapı Kredi Mobil üzerinden ilk kez müşteri olanlar, 15 Nisan 2023 tarihine kadar seçili e-ticaret platformları üzerinden ürün satın alımı yapmalıdır. 
  • Kampanyadan kazanılan puanlar en geç 1 Mayıs 2023 tarihine kadar müşterinin harcamasını gerçekleştirdiği karta yüklenecek.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 1 Haziran 2023 tarihine kadar kullanılabilecek ve 2 Haziran 2023 tarihinde puanlar silinecek.

Yapı Kredi Bankası'nın kampanyası hakkında bilgi sahibi olmak ve katılım sağlamak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler