PTT üzerinden Pazartesi çekebilirsiniz! Emeklilere 10.000 TL ödeme tanımlandı

Emeklilere yönelik olarak destek ödemeleri tüm hızı ile devam ederken bu paketlerden birini de PTT açıkladı. PTT Aktif Bank ile emeklilere özel kredi paketini açıkladı.
PTT üzerinden Pazartesi çekebilirsiniz! Emeklilere 10.000 TL ödeme tanımlandı

PTT üzerinden Pazartesi çekebilirsiniz! Emeklilere 10.000 TL ödeme tanımlandı - Emeklilere yönelik olarak PTT üzerinden milyonlarca emekliye destek müjdesi verildi. PTT Aktif Bank kredi kampanyası ile emekli maaşını PTT şubeleri üzerinden alan kişilere yönelik olarak nakit para desteği verileceği ilan edildi. 

Son dönemde yükselen enflasyon oranları nedeni ile peş peşe gelen zamlar en çok emeklileri olumsuz etkilerken emeklilerin ay sonunu getirmesi daha da zorlaşmıştı. Emeklilere yönelik kredi kampanyaları bu nedenle yakından takip edilirken bu kampanyalardan birini de PTT açıkladı. PTT emekli kredisi paketi kapsamında anında nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. 

PTT N KOLAY EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

N Kolay ve PTT işbirliği ile hayata geçirilen kredi paketinde "Maaşını PTT'den alan emeklilere kredi almak N KOLAY! Nakit ihtiyacı olan emeklilerimize 100.000 TL'ye kadar %2,69'dan başlayan faizlerle nakit kredi. İhtiyaçlarını değil, borçlarını ertele" denilerek 100 bin liraya kadar kredi verileceği ifade edildi. Başvuru şartı olarak sadece emeklinin PTT üzerinden maaş alması ve en fazla 80 yaşında olması şartı açıklandı. 

Kredi Tahsis Ücreti kullanılan kredi tutarının binde beşi kadardır.

Kampanya kapsamında sunulan kredide alt limit 1.250 TL, üst limit 100.000 TL'dir Kredi işlemlerinden 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT'den alan emekliler yararlanabilecektir. (Müşteri yaşı ve vade süresinin toplamı 83 yılı geçemeyecektir.

Örneğin 80 yaşında olan bir emekli 4 yıl vadeli kredi alamayacak fakat 3 yıl vadeli kredi alabilecektir.)

PTT ihtiyaç kredisi paketinde 10 bin TL nakit ihtiyaç kredisi çeken bir emeklinin aylık taksit tutarı ise 12 ay vadeli kredi paketinde 1.026 TL, 24 ay vadeli kredi paketinde 613,77 TL ve 36 ay vadeli kredi paketinde ise 483,15 TL olarak hesaplandı. 

İlgili Haberler