Elinde altını ve doları olanlar aman dikkat! İslam Memiş'ten yeni altın ve dolar tahmini

Yatırımcıları ilgilendiren bu haberde İslam Memiş'in seçim sonrasında dolar ve altın tahminlerini derledik. İşte Memiş'in altın ve dolar tahmini.
Elinde altını ve doları olanlar aman dikkat! İslam Memiş'ten yeni altın ve dolar tahmini

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Mayıs günü 2.tura kalması sonucunda dün gerçekleştirilen oy kullanma işlemi sonucunda 13.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Hal böyle olunca bu seçimin dolar ve altın üzerindeki etkileri yatırımcılar tarafından merak konusu oldu. YSK başkanı tarafından açıklanan bilgilere göre kesin olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 100'ünün açılmasının ardından alınan oy oranları şu şekilde oldu; Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 52,14, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 47,86 oy aldı.

Altın ve dolar yatırımcıları son dakika fiyat değişimlerini yakından takip ederken aynı zamanda ekonomistlerin de yorum ve tahminlerini yakından takip ediyor ve yatırımlarına bu şekilde yön veriyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak ünlü ekonomistleri yorum ve tahminlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan yorum ve tahminleri yakından takip ederek sizlere sunmaya devam ediyoruz. Peki Memiş 28 Mayıs tarihi sonrasında altın ve dolar tahmininde neler söyledi? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

İSLAM MEMİŞ'İN YENİ ALTIN VE DOLAR TAHMİNİ

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabı üzerinden seçimlerin ardından ilk altın ve dolar tahminini yaptı. Buna göre Memiş şu ifadeler ile konuşmalarına başladı; “Seçim sonuçlarının bu haftaya pozitif yansıyacağını düşünüyorum. Borsa da yükselişler, döviz kurları ve altının gram fiyatında düşüşler yaşanabilir. TL’de ve borsada bekleyenler kazandı, seçimlerden önce döviz ve altın alanlar kaybetti” dedi.

GRAM ALTIN TAHMİNİ

İslam Memiş gram altını tahmininde bulundu. Kısa vadeli pozitif seyrin yatırımcılara fırsat sunduğunu söyleyen Memiş döviz ile ticaret yapan, döviz ve altın alımı için fırsat kollayan kişileri şanslı olarak isimlendirdi. Kısa vade için fiziki tarafta dolar TL kurunda 20,68, 20,20 ve 20 lira seviyelerini destek seviyesi olarak takip edeceğim diyen Memiş gram altın için rakam verdi. Memiş; 

"Altının gram fiyatında 1.350 lira seviyesini destek seviyesi olarak takip edeceğim. Sanalda bu rakamlar daha da gerilecektir. Ancak sanal ortamda işler biraz karışık. Ons altında 1.910-1.995 dolar aralığını takip edeceğim. ABD’de borç krizi çözüme kavuşuyor. Tepki yükselişi bekliyorum. Bu hafta Türkiye için pozitif. Önümüzdeki haftalara tekrar bakacağız” dedi. 

İlgili Haberler