Altını olanlar hazır olun! İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi

İslam Memiş altın ve dolar yatırımı olanları uyardı. Haziran ayı için uyarılarda bulunan Memiş bu uyarıları dikkate almayanlara keyfiniz nasıl isterse öyle yapın dedi.
Altını olanlar hazır olun! İslam Memiş'ten yeni uyarı geldi

Ünlü Ekonomist İslam Memiş altın ile ilgili tahminlerde bulunmaya devam ediyor. Altın yatırımcıları ise altındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ederken bir yandan da ünlü isimlerin altın yorumlarını  ve tahminlerini de takip ediyor ve yatırımlarına yön veriyor. Peki İslam Memiş altın için neler söyledi? Hangi tahminlerde bulundu? Detaylar haberimizde yer alıyor. 

Altın fiyatları son haftalarda aşağı yönlü bir seyir izliyor. Bu haftaya da düşüşle başlamıştı. Dün ise altın fiyatlarında tekrar bir yükseliş yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın için yeni tahminini tarih vererek açıkladı. İşte altın yatırımcılarının yatırımlarına yön veren yeni tahmin haberimizde yer alıyor. 

ABD Başkanı Joe Biden ve Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy'nin borç limitlerine ilişkin yapmış oldukları toplantı sonrasında açıklanan kararda bir anlaşmaya varılamadığı açıklanmıştı. Bunun yanında McCarthy salı günü bir açıklamada bulundu. Bu açıklamada şu anda herhangi bir anlaşma sağlanamadığını açıkladı ve Louisiana Milletvekili Garret Graves başka toplantıların planlanmadığını bildirdi. 

İşte bu gibi sebeplerden dolayı altın ve dolar fiyatları belirsizliğini korumaya devam ediyor. Peki İslam Memiş'in altın ile ilgili yeni tahmini nedir?

HAZİRAN AYINDA YAPACAKLARI OPERASYON

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş geçen günlerde yapmış olduğu açıklamalara değinerek haziran ayında yapacakları operasyondan bahsettiğini vurguladı. Asıl hedeflerinin ise büyük plan olduğunu söyleyen Memiş merkez bankalarının ortak hareket ittiğini iddia etti.

Bu iddiasının arkasında olduğunu söyleyen Memiş inanın ya da inanmayın diyerek vatandaşlara bazı uyarılarda bulundu ve açıklamalarına şöyle devam etti; 

"Bu iddiamı “önüne yem atılması” örneği ile vermiştim. Bugün kafasını kaldıranlar, kendini maalesef kafeste buldu. Tüm ülkelerde bankalar insanların varlıklara önce erişimi kısıtladı. Günlük alım-satım-çekim sınırı, alım-satım makas aralıkları, işlem sınırlandırması gibi. ABD’de bankalar 2 bin dolar üzerindeki para çekimlerinin bir gün önce bildirilmesi gerektiğini ve bu ödemeleri suç dolandırıcılığına karşı reddedebileceklerini müşterilerine duyurdu." şeklinde konuştu. 

Dünya genelinde tüm bankalardan bu açıklamaların sık sık duyulacağını söyleyen Memiş Merkez Bankası'nın da döviz talebini azaltmaya yönelik bir adım attığını söyledi. Bu adımın ise günlük döviz alım limitini yüzde 25 düşürdüğünü söyledi. Nakit avans çekme ve kuyum altın harcamalarını sonlandırılmış olduğunu söyleyen Memiş geri adım atarak kararı bir gün sonra iptal ettiklerini de ifadelerine ekledi. 

MERHAMET YOK HER ŞEY YASAL OLACAK!

İslam Memiş açıklamalarının devamında bu uyarılarını dikkate almayan ve tedbir almayanlara keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yapın dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti; 

"Merhamet yok. Her şey yasal olacak. Dijital paraya geçiş dönemi başladı. Büyük resetlemeye hızla gidiliyor. Hazırlık yap. Karşılıksız kâğıt banknotlara, sanal ortamda vakit geçirenler ile kaderi farklı olacaklara selam olsun…

Bu öngörüme komplo teorisi diyebilirsiniz, inanmayabilirsiniz, tedbir de almayabilirsiniz. Keyfiniz neyi nasıl istiyorsa öyle yapın. Bugünlere hazırlık yapmayan, mide krampı geçirenler ve korku ile yatanlarla bir konuşun." ifadelerine yer verdi. 

İlgili Haberler