Dünyaca ünlü milyarder Mark Cuban'dan altın ile ilgili olay yorum! Altına yatırım yapmayın

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Ünlü milyarder Mark Cuban altın yatırımcıları ile ilgili olay yorumlarda bulundu.
Dünyaca ünlü milyarder Mark Cuban'dan altın ile ilgili olay yorum! Altına yatırım yapmayın

Altında son durumu ve son dakika gelişmelerini yakından takip eden altın yatırımcıları altın ile ilgili yapılan tahminleri ve yorumları da yakından takip ediyor. Yatırımlarına yön vermek isteyen vatandaşlar ünlü isimlerin de uyarılarını dikkate alıyor. NBA takımı Dallas Mavericks’in milyarder sahibi Mark Cuban da altın ile ilgili bazı yorumlar yaparak altına yatırım yapanların aptal olduğunu dile getirdi. 

Altın fiyatları son zamanlarda rekor kırmaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararının ardından altın fiyatları uçuşa geçti. Yaşanan bu artış sonrasında altın yatırımcılarının yüzü güldü. Altının düştüğü zaman yatırım yapan vatandaşlar ise bu durumdan gayet memnun. Fakat geçen hafta altın ile ilgili yorumu dikkat çeken ünlü milyarder Mark Cuban yaptığı yorumlarla gündeme oturdu.

ALTININIZ VARSA APTALSINIZ!

NBA takımı Dallas Mavericks’in milyarder sahibi Mark Cuban yatırımların Bitcoin'e yapılmasını önerdiğini ve altına yatırım yapan kişilerin aptal olduğunu söylemişti. Altının iyi bir yatırım aracı olmadığını dile getiren Mark Cuban Bitcoin'e yatırım yapılması gerektiğinin üzerine basa basa açıkladı. 

Kriptokoin'de yayınlanan haberlere göre bir podcast yayınına katılan MarkCuban altın yatırımcılarına aptal diyerek duyanları şaşkına çevirmeyi başardı. Altının para kazandırmayacağını ve yatırımların kesinlikle Bitcoin'e yapılması gerektiğini söyleyerek açıklamalarına şöyle devam etti: "Bitcoin’in çok daha fazla düşmesini istiyorum, böylece biraz daha alabilirim. Altınınız varsa, aptalsınız." dedi. 

Altın ile ilgili son dakika gelişmelerini takip etmek istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler