Yatırımcıların dikkatine! Milyarder yatırımcı Warren Buffett'ten Bitcoin yorumu! Kumar fişi

Milyarder yatırımcı Buffett Bitcoin ile ilgili sert yorumlarda bulundu. Bitcoin'i kumar fişi olarak nitelendirdi.
Yatırımcıların dikkatine! Milyarder yatırımcı Warren Buffett'ten Bitcoin yorumu! Kumar fişi

Milyarder yatırımcı Warren Buffett Bitcoin ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Bufflett elinde bulunan hisselere yönelik de açıklamalar yaptı. Berkshire'ın Apple hisselerini satmadığını yalnızca vergisel sebeplerden dolayı satış yaptıklarını belirtti. Bunun yanında Çinli elekttrikli otomobil üretici olan BYD'de bulunan payların da satış acelisinin  olmadığını açıkladı.

Dünyanın en büyük yatırımcıları arasında bulunan ABD'li Bufflett elinde bulunan hisseler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Warren Bufflett elindeki Apple ve Çinli elektrikli otomobil şirketi BYD hakkında bazı açıklamalar yaptı. Şirketi bulunan ve milyarlarca dolarlık yatırımı bulunan Berkshire'ın Apple hisselerini satmayacağını duyurarak yalnızca bir kez vergisel durumlardan dolayı satış yapıldığını açıkladı. 

Çinli elektrikli araç üreticisi BYD'de ise payı bulunan Bufflett bu hisselerin satışı için de acele edilmeyeceğini vurguladı. Zamanını ve değerini bulduğunda satışa konu edileceğini açıkladı. Ayrıca Milyarder yatırımcı Warren Bufflett Bitcoin ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Bitcoin için kumar fişi ifadesini kullandı.

BİTCOİN KUMAR FİŞİ

Milyarder yatırımcısı Warren Bufflett 69 bin dolar seviyelerden 16 bin dolar seviyelerine kadar hızlı bir şekilde düşen yatırımcılarına dolar enflasyonu hem de paranın zamanı yönünden uzun süredir para kaybettiren Bitcoin için olay yorumda bulundu. Buffett Bitcoin'in yatırımcılarına para kazandırmaması ayrıca kaybettirmesi sebebiyle kumar fişi olarak nitelendirdiğini belirtti. 

İlgili Haberler