Borcum var diyenler dikkat! Garanti Bankası günde 78 TL ödeme ile 50 bin TL borç kapatma kredisi verecek!

Garanti Bankası tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte borcu olan vatandaşların borçlarını kapatması için 50 bin TL kredi verileceği öğrenildi.
Borcum var diyenler dikkat! Garanti Bankası günde 78 TL ödeme ile 50 bin TL borç kapatma kredisi verecek!

Vatandaşların bankalara olan kredi borçlarının özellikle de farklı bankalara farklı miktarlarda olması ile birlikte ödeme noktasında pek çok kişi zorluk yaşadığını dile getirdi. Durum bu şekilde iken, kişilerin borçlarını kapatmak için başvurduğu yollardan biri de borç kapatma kredileri oldu. Borçların tutarı kadar alınan bu krediler diğer bankalara olan borçların kapanmasına fayda sağlamak ve ödeme noktasında tek bir bankadan tüm ihtiyaçların karşılanabilmesini sağlamktadır. 

Borç transferi olarak da bilinen bu krediler hakkında merak edilenlerin artmasının ardından örnek maliyet tablosu ile birlikte vatandaşlara açıklanan krediyi Garanti Bankası açıkladı. Banka tarafından resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile birlikte başka bankalardaki bireysel ihtiyaç kredilerinin borç transferi kampanyası ile birleştirilerek ödeme kolaylığı sağlanabileceği öğrenildi. 

GARANTİ BANKASI 50 BİN TL VERECEK! 

Kredi borçlarının daha rahat bir şekilde ödenebilmesi için Garanti Bankası tarafından 50 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisinin verildiği öğrenildi. Resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bu kredi hakkında örnek maliyet tablosu yayımlanırken detaylar da öğrenildi. 

KREDİNİN DETAYLARI AÇIKLANDI! 

50 bin TL borç kapatma kredisine başvuru yapmak isteyen kişiler için banka tarafından maliyetler, vade sayısı ve limitler şu şekilde verildi;

  • Borç transferi kampanyası 3 ilâ 36 ay arasında vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Mevcut kredilerinizin vadelerini uzatabileceğiniz ve aylık ödeme tutarlarını düşürerek bütçenizi rahatlatabileceğiniz kampanya dahilinde borç transferi kredisi hesaplama işlemleri, kullanılan kredi tutarı ve vade süresine göre değişen faiz oranları üzerinden yapılmaktadır.
  • Bankamızdan kullanacağınız bireysel ihtiyaç kredisi için çalışan, emekli ve kira geliri sahiplerine 36 ay, sadece şahıs firması veya firma ortağı geliri olan müşterilerimize 36 ay vade imkânı sunulmaktadır. Ticari amaçlı ihtiyaç kredileri için vade sınırı 36 aydır.
  • İhtiyaç kredileri ile ilgili yasal düzenlemeler uyarınca 16 Eylül 2021 itibarıyla kalan ana bakiye toplamı 50.000 TL ve altındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 36 ay, 50.000 TL ila 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 24 ay, 100.000 TL üstündeki ihtiyaç kredileri için en fazla 12 ay vade limiti sunulmaktadır.

Krediye başvuru yapmak isteyen kişilerin en yakın şube, internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden başvurularını tamamlayabilmektedir. 

İlgili Haberler