O markette Ayçiçek yağı 53 TL birden düştü! Tükenmeden alın

CarrefourSA Ayçiçek yağı indirimini online satış sitesi üzerinden duyurdu. Stoklarla sınırlı olan indirimli Ayçiçek yağı ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim var.
O markette Ayçiçek yağı 53 TL birden düştü! Tükenmeden alın

O markette Ayçiçek yağı 53 TL birden düştü! Tükenmeden alın: CarrefourSA online satış sitesi üzerinden duyurdu. Ayçiçek yağında yüzde 30 indirim yaptı. Son dönemlerde Türkiye'de ve dünyada yaşanan birçok olay enflasyonu kötü etkiledi. Hal böyle olunca birçok üründe zam üstüne zam yapıldı.

Vatandaşların alım gücü bu zamlar karşısında iyiden iyide düştü. Bu nedenledir ki vatandaşlar indirim haberlerini yakından takip etmeye başladı. Birçok marketin yapmış oldukları indirimleri veya Aktüel ürünler kataloglarını yakından takip eden vatandaşlar yapılan indirimden yararlanarak biraz olsun düşük fiyatan ürün almak istiyor. CarrefourSA online satış sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirim haberlerine göre Ayçiçek yağında yüzde 30'a varan indirim yapıldı. Bu indirim ile Ayçiçek yağı fiyatı 53 TL birden düştü. İşte detaylar..

CARREFOURSA'DAN AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

CarrefourSA internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimler şöyle;

Yudum Ayçiçek  yağı 5 litre fiyatı 199,90 TL iken yüzde 10 indirim ile 179,90 TL'ye düştü. 

Orkide Ayçiçek yağı 1 litre fiyatı ise 47,90 TL iken yüzde 17 indirim ile 39,95 TL'ye düştü.

Orkide Ayçiçek yağı 4 litre fiyatı 169,90 TL'den yüzde 15 indirim ile 144,90 TL'ye düştü. 

Kırlangıç Ayçiçek yağıy 4 litre fiyatı ise 176,90 TL'den yüzde 30 indirim ile 123,90 TL'ye düştü.

Söz konusu indirimler CarrefourSA'nın online satış sitesi üzerinden duyurulmuştur. Stoklar sınırlı olup bulunduğunuz bölgede stoklar tükenmeden online olarak sipariş verebilir ve söz konusu indirimlerden faydalanabilirsiniz. Uşak Gündem olarak sizler için güncel indirimleri takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerindeki indirimlerden anında sizi haberdar ediyoruz. 

İlgili Haberler