Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! 200 TL'lik alışverişlerde tuvalet kağıdı sadece 29 TL

Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu kampanyada 200 TL ve üzeri alışverişlerde tuvalet kağıdını yalnızca 29 TL'ye satıyor. İşte detaylar.
Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! 200 TL'lik alışverişlerde tuvalet kağıdı sadece 29 TL

Migros Sanal Market üzeriden yapmış olduğu kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Buna göre gördgünüze inanın kampanyası ile 200 TL ve üzeri alışverişlerde sadece 29 TL'ye alabileceğiniz ürünleri duyurdu. Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam yapılmasının ardından vatandaşların alım gücü iyiden iyide düştü. Hal böyle  olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini indirimli alabilmek için market kampanyalarını yakından takip ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market kampanyalarını yakından takip ediyoruz. Sizlere sunmak için anında haber yapıyoruz. Sizde bu tarz haberlerden anında hebardar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın.

Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu kampanyasına göre 200 TL ve üzeri alışveriş yaptığınızda 3 ürünü sadece 29 TL'ya alabileceksiniz. Buna göre Polonez Dana Kasap Sucuk 250 g ürününü sadece 29 TL'ye satın alabileceksiniz. Bunun yanında Sofia Dört yaprak 8'li tuvalet kağıdı ürünü de 29 TL'ye düşecektir. Polonez Dana Kasap Sucuk Acılı 250 g ürünü de yine 29 TL'ye satın alınabilecektir. İşte indirimli ürünlerin detayları.

MİGROS 29 TL'YE SATILAN KAMPANYALI ÜRÜNLER

Yukarıda görüldüğü gibi Polonez Dana Kasap Sucuk 250 g ürününün normal fiyatı 89,90 TL iken 200 TL ve üzeri alışverişlerde bu ürün sadece 29 TL'ye düşmektedir. Bunun yanında Sofia Dört yaprak 8'li tuvalet kağıdı ürünü ise 89,90 TL iken yine 200 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 29 TL'ye düşecektir. Polonez Dana Kasap Sucuk Acılı 250 g ürünü ise 89,90 TL iken 29 T'ye satılacaktır. 

İlgili Haberler