Bizim Toptan Market duyurdu! Tuvalet kağıdında indirim

Bizim Toptan Market online alışveriş sitesi üzerinden indirim haberini duyurdu. Buna göre 32'li tuvalet kağıdı fiyatlarına sepette indirim yapılıyor.
Bizim Toptan Market duyurdu! Tuvalet kağıdında indirim

Bizim Toptan Market duyurdu! Tuvalet kağıdında indirim: Bizim Toptan Market online alışveriş sitesi üzerinden vatandaşlara duyurdu. Buna göre tuvalet kağıdında indirim yapıldı. Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam uygulandı. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli alabilmek için marketlerin sunmuş oldukları indirim fırsatlarını araştırıyor ve kaçırmamak için yakından takip ediyorlar. Bizim Toptan Market de online alışveriş sitesi üzerinden tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. 

Bizim Toptan Market online alışveriş sitesi üzerinden yapmış olduğu sepette indirim fırsatı ile tuvalet kağıdı fiyatlarında indirim yaptığını duyurdu. 32'li tuvalet kağıdı fiyatlarına sepette indirim uygulanıyor. Peki bu indirim ne kadar? 32'li tuvalet kağıdı indirimli fiyatları ne kadar? Market indirimlerini takip ediyor ve güncel indirim haberlerini sizler ile paylaşıyoruz. 

BİZİM TOPTAN MARKET TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Bizim Toptan Marketlerde online alışveriş sitesi üzerinden duyurulan tuvalet kağıdı indirimli fiyatları aşağıdaki gibi;

Solo 32'li tuvalet kağıdı fiyatı 152,90 TL iken uygulanan indirim ile 129,90 TL'ye düşmüştür.

Komili Yuvam 32'li tuvalet kağıdı fiyatı ise 143,90 TL iken sepette uygulanan indirim ile 129,90 TL'den satılmaktadır. 

Market indirim haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Sizler için marketlerin yapmış oldukları indirimleri yakından takip ediyor zincir marketlerin her hafta yayınlamış oldukları Aktüel katalogları sizler ile paylaşıyoruz. Takipte kalın. 

İlgili Haberler