Bütün öğrencilere son dakika duyuruldu! Ödemeler bugün hesaplara geçiyor

Üniversite öğrencilerine kredi ve burs ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu kapsamda açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, öğrencileri konuyla ilgili bilgilendirdi.
Bütün öğrencilere son dakika duyuruldu! Ödemeler bugün hesaplara geçiyor

Bütün öğrencilere son dakika duyuruldu! Ödemeler bugün hesaplara geçiyor - Üniversite öğrencilerine çeşitli burs ödemeleri yapılıyor. Geri ödemesiz burs alabilen öğrencilerin yanı sıra bir de geri ödemeli olarak bilinen kredi desteği de alan öğrenciler için duyuru yapıldı. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından sağlanan burs ve kredilerin mart ayında öğrencilerin hesaplarına yatırılacağı tarih açıklandı. 

ÖĞRENCİLERE ÖDEMELER YAPILMAYA BAŞLANDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, burs ve öğrenim kredisi ödemeleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Mart ayı burs ve kredi ödemeleri başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burs ve öğrenim kredisi mart ayı ödemelerinin başladığını duyurduğu açıklamasına göre bugün itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başladığını bildirdi.

TC KİMLİK NUMARASININ SON HANESİNE GÖRE YATIRILACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, KYK burs ve kredi ödemelerinin 6-10 Mart tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacağını bildirdi.  Buna göre;

TC Kimlik numarasının sonu 0 olanlar 6 Mart,

2 olanlar 7 Mart,

4 olanlar 8 Mart,

6 olanlar 9 Mart,

8 olanlar 10 Mart’ta hesaplarına yatırılacak. Ziraat Bankası tarafından yatırılan bu ödemelerin kontolü de internet bankacılığı aracılığı ile sorgulanabilecek.

İlgili Haberler