Bunun bir tık altı BEDAVA! Carrefour'dan ÇILGIN Ayçiçek zeytinyağı indirimi fiyatı 340 TL'den 99 TL'ye düştü

Fiyatı yeniden yükselişe geçen zeytinyağı ve Ayçiçek yağı için Carrefour indirim fırsatı sundu. İşte dev indirimler ve stoklamalık cazip fiyatlar!!!
Bunun bir tık altı BEDAVA! Carrefour'dan ÇILGIN Ayçiçek zeytinyağı indirimi fiyatı 340 TL'den 99 TL'ye düştü

Bunun bir tık altı BEDAVA! Carrefour'dan ÇILGIN Ayçiçek zeytinyağı indirimi fiyatı 340 TL'den 99 TL'ye düştü - Son dönemde küresel iklim değişikliği nedeniyle üretimde yaşanan sorunlar, döviz kurundaki yükseliş ve enflasyon tekrar yağ fiyatlarında yükseliş yaşanmaya başlanmasına neden olmuştu.

Vatandaşlar yükselen fiyatlar nedeniyle bir kere daha ucuz yağ fiyatları ve kampanyaları araştırmaya başlarken Carrefour ucuzluk arayanların imdadına yetişti. Efsane Kasım kampanyasında satış rekorları kıran Carrefour Aralık ayına da iddialı girerken KDV bizden ve efsane indirim fırsatları dikkat çekti. Ayçiçek ve zeytinyağı indirimleri de yapıldı.

CARREFOUR ZEYTİNYAĞI VE AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMLERİ AÇIKLANDI!

Sadece Türkiye'nin değil aynı zamanda dünyanın da en büyük zincir marketleri arasında yer alan Carrefour müşterilerine yönelik yeni indirim fırsatlarını açıkladı. Yeni kampanyalar ile adından söz ettiren zincir market devi Carrefour KDV bizden kampanyası ile müşterilerine 3 Aralık tarihine kadar yapacakları alışveriş tutarının KDV kısmını para puan olarak geri iade edeceğini ilan etti.

indirim.jpg

Düzenlenen kampanya kapsamında Carrefour tarafından yapılan açıklamada "CarrefourSA Karta Özel 1000 TL ve üzeri Kuru Gida Alisverislerinizde Yudum Riviera Zeytinyagi 99 TL" denilerek normal satış fiyatı 340,90 TL olan zeytinyağı satış fiyatının bu kampanyaya özel olarak 99 liraya çekileceği belirtildi.

indirim-2.jpg

Diğer kampanyalar kapsamında ise Komili Naturel Birinci Zeytinyağı 1 LT satış fiyatı ise 249,90 TL'den 196,90 TL'ye çekilecek.

Ayçiçek yağı almak isteyen kişiler için ise yine Carrefour karta özel olarak Yudum Ayçiçek yağı 4 LT satış fiyatı 169.90 TL'den 155.90 TL'ye çekilecek. Yudum Ayçiçek yağı 5 LT satış fiyatı ise 199 TL olarak satılmaya devam ederken Carrefour Ayçiçek yağı 2 LT satış fiyatı ise 79 TL oldu.