Emeklilerin dikkatine! TEB emekliye özel düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor

Emekli vatandaşları ilgilendiriyor. TEB üzerinden emekli maaşını alanlar veya maaşını TEB'e taşıyanlar bu kredi fırsatından yararlanabilir.
Emeklilerin dikkatine! TEB emekliye özel düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor

Emeklilerin dikkatine! TEB emekliye özel düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor: Emekli vatandaşları ilgilendiriyor. TEB emekli maaşını TEB'den alanlara emeklilere özel faiz fırsatları ile ihtiyaç kredisi veriyor. TEB internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisinin tüm detaylarını sundu. Buna göre emeklilere özel faiz oranları ile emekli vatandaşlara kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı enflasyon oranı kötü etkilendi. Birçok üründe zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlar devam ederken vatandaşların alım gücü de iyiden iyiye düştü. Bu sebeple vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredisi fırsatlarını değerlendirmeye başladı. TEB internet sitesi üzerinden emekliler için özel ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu. Buna göre TEB bankasından emekli maaşını alan vatandaşlar bu kredi fırsatından yararlanabilecekler. Peki bu ihtiyaç kredisinin detayları neler?

EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLAR

TEB internet sitesi üzerinden duyurmuş  olduğu ihtiyaç kredisi emekli maaşını TEB'den alan ya da emekli maaşını TEB'e taşıyanlar için geçerlidir. Söz konusu kampanyadan yararlanmak için ise TEB Şubelerinden veya dijital kanallar üzerinden TEB ihtiyaç kredisine başvuru yapmanız gerekmektedir.

Kredilerin 50.001 TL – 100.000 TL arası maksimum vade 24 ay vade fırsatı sunulmaktadır. 100,000 TL üzeri maksimum vadesi ise 12 aydır. Kredi vadesi, vade ertelemeli dönem dahil en fazla 36 ay olabilecektir. Peki kredi için örnek ödeme tablosu nasıl? Kredinin faiz oranı ne kadar? Vade süresi kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. İşte TEB'in emeklilere sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi için örnek ödeme tablosu..

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Örnek ödeme tablosunda görüldüğü gibi kredi tutarı 10 bin TL iken kredi vadesinin 36 ay olduğunu görmekteyiz. Bu durumda faiz oranı ise yüzde 1,81'dir. Aylık taksit tutarı ise 409 TL olarak ödenektir. Yıllık maliyet oranının ise yüzde 31,6659 olduğunu tablo üzerinden verilen bilgiler  üzerinden görmekteyiz.

İlgili Haberler