Bu kredi borç tasa bırakmayacak! ING Bank 3 ay ertelemeli borçları kapatacak kredi kampanyası başlattı

Borcumu ödeyemiyorum diyen kişilere hızır gibi yetişecek kampanya ING Bank'tan geldi. ING Bank borç kapatma kredisi kampanyası başladı.
Bu kredi borç tasa bırakmayacak! ING Bank 3 ay ertelemeli borçları kapatacak kredi kampanyası başlattı

Bu kredi borç tasa bırakmayacak! ING Bank 3 ay ertelemeli borçları kapatacak kredi kampanyası başlattı - Kredi borcu olan milyonlarca kişiye ING Bank borç kapatma kredisi müjdesi verdi. 

Borcu olan ve borçlarını ödemekte zorlanan kişilere yönelik olarak açıklanan kredi kampanyasında "Yüzde 1,99'dan başlayan faiz oranıyla kredi borç transferi ING’de. Hemen Başvur Borçlarınızın arasında sıkıştığınız anda avantajlı faiz oranlarıyla ING yanınızda. Kredi borçlarını ING'ye taşıyanlar %1,99'dan başlayan faiz oranlı kredilerimize başvurarak farklı bankalara olan borçlarını kapatabilirler" ifadelerine yer verildi.

ING  BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Son dönemde ekonomik olarak zorlanan kişiler borç ödeme konusunda da sıkıntıya düşerken bankalara olan borcumu ödeyemiyorum diyen kişilerin imdadına ING Bank borç kapatma kredisi koştu. Düzenlenen kredi paketinde ilk taksit ödemesini 3 ay öteleme imkanı da sunulurken kampanya başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı: 

Kredi kampanyamız, 3-36 ay vadeler arasında geçerli olup dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınır.

Kredi kampanyamızın aylık akdi faiz oranı %1,99 ile %6,99 arasındadır, ödeme performansınıza göre değişiklik gösterir.

Müşterimizseniz, ing com tr ''Hemen Başvur''dan, ING İnternet Şubesi'nden ve ING Mobil'den kredinizi anında kullanabilirsiniz. Müşterimiz değilseniz, kredinizin onaylanmasının ardından, şubeye gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile tamamlayıp kredinizi kullanabilirsiniz

3 ay erteleme kampanyası 5.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için ve 36 ay vadeye kadar uygulanır. 36 ay seçeneğinde 3 ay erteleme ile 33 ay vade üzerinden ödeme planı oluşturulur.

Bu kampanyadan, 30 Nisan 2023’e kadar yararlanabilirsiniz.

Düzenlenen kampanya kapsamında 6 ay vadeli 20 bin TL borç kapatma kredisi çeken kişilere yönelik olarak ödenecek aylık taksit tutarı 3 bin 629 TL olarak gerçekleşecek. Kredi paketinden başka bankaya kredi ve kredi kartı  borcu olanlar yararlanabilecekler. 

İlgili Haberler