ING Bank kredi kartı olanlar buraya! 2205'e SMS gönderin 150 TL kazanın

ING Bank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Mayıs ayına özel kampanyaya göre o harcamalarda 150 TL Bonus kazanma fırsatı sunulmuştur.
ING Bank kredi kartı olanlar buraya! 2205'e SMS gönderin 150 TL kazanın

ING Bank Kredi Kartı bulunan herkes bu kampanyaya katılım sağlayabilir. ING Bank internet sitesi üzerinden mayıs ayına özel kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre söz konusu kampanyaya katılım sağlayarak 150 TL Bonus kazanma fırsatını yakalayabilirsinz. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor. Kendilerine en uygun olan kampanyaya katılmak için şartları öğrenmek isteyen müşteriler için bizde Uşak Gündem olarak bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyoruz. Peki ING Bank tarafından sunulan kampanyanın detayları nelerdir? Bu tarz haberlerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

ING BANK KAMPANYASININ DETAYLARI

ING Bank Kredi kartınız ile 1 Mayıs tarihin ile 31 Mayıs tarihleri arasında Bonus üye iş yerlerinde yapılacak olan giyim, aksesuar, kozmetik, ayakkabı ve çiçekçi alışverişlerinizde farklı günlerde ve tek seferde 500 TL ve üzeri ilk ve sonraki ikinci harcamaya 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL bonus kazanma fırsatını yakalayın. Kampanyaya katılım sağlamak için ise KAZAN yazarak 2205'e SMS göndermeniz yeterlidir. SMS gönderimini harcama yapmadan önce gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 

Kampanyaya dahil olan kartlar şunlardır; ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Card.

Kampanyadan kazanılan Bonus 6 Haziran 2023 tarihinde kartlara yansıtılacaktır. Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri en fazla 150 TL bonus kazanabilecektir. 

İlgili Haberler