Banka bugün açıkladı ihtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Anında onaylı 25 bin lira kredi verilecek

Türkiye'de bugün Anadolu Bank tarafından gelen açıklamalarda kredi faizlerinde düşüş yaşandığı belirtildi.
Banka bugün açıkladı ihtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Anında onaylı 25 bin lira kredi verilecek

Banka bugün açıkladı ihtiyaç kredisi faiz oranları düştü! Anında onaylı 25 bin lira kredi verilecek - Türkiye'de bugün Anadolu Bank tarafından gelen açıklamalarda kredi faizlerinde düşüş yaşandığı belirtildi. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde vatandaşlar faiz oranlarının düşmesini beklerken bu süreçte de taşıt ve konut kredilerinde de oranların yüksek olduğu gözlemlenirken kredi çekecek olan vatandaşlar da ne kadar geri ödeme yapacağı gibi birçok konuyu araştırmaya başladı.

İhtiyaç kredilerinde faizler son aylarda aynı oranlarda devam ederken bu süreçte de Anadolu Bank faiz indirimi yaparak oranı yüzde 1,89'a düşürdü. Gelen açıklama sonrasında ise vatandaşlar 25 bin liralık nakit ihtiyaçları için taksit ve ne kadar geri ödeme yapacağını araştırmaya başladı.

İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Anadolubank tarafından vatandaşa sağlanan ihtiyaç kredisi detaylarında faiz oranı yüzde 1,89 olarak uygulanacak.

KREDİ TUTARI: 25.000 TL

KREDİ VADESİ: 36 AY

AYLIK KREDİ TAKSİT ÖDEMESİ: 1.038 TL

TOPLAM GERİ ÖDEME: 37.397 TL

12 aylık vade de taksit 2 bin 416 TL ve geri ödeme tutarı ise 29 bin 3 TL olarak açıklandı. 

Türkiye'de konut kredilerine bakıldığında kredi faiz oranlarının diğer bankalara oranla daha yüksek olduğu gözlemlenirken 500 bin liralık bir kredi 120 ay vade ile çekecek olan vatandaş için 3.2 faiz oranı ve toplamda ise 16 bin 373 TL'lik bir ödeme yapması gerekecek. Toplam geri ödeme tutarı ise bu kredi için 1 milyon 964 bin lirayı buluyor.

İlgili Haberler