Ziraat Bankası o harcamayı yapan müşterisine jest yapacak! Harcayın 2 bin lira kazanın

Ziraat Bankası mart ayında da kampanya duyurularını yapmaya devam ediyor. Yeni kampanyasını müşterileri için açıklayan ve detayları bildiren Ziraat Bankası, 2 bin lira değerinde Bankkart lira vereceğini açıkladı.
Ziraat Bankası o harcamayı yapan müşterisine jest yapacak! Harcayın 2 bin lira kazanın

Ziraat Bankası o harcamayı yapan müşterisine jest yapacak! Harcayın 2 bin lira kazanın - Bankalar birbiri ardına kart kampanyalarını açıklamaya devam ediyor. Mart ayında da müşterilerini memnun etmek için kampanyalarını resmi internet sitesi üzerinden açıklayan Ziraat Bankası, kampanya katılım koşullarını da açıkladı. 31 Mart tarihinde sona erecek olan kampanya ''TatilSepeti'nde 2.000 TL Bankkart Lira'' adıyla duyuruldu. Tatilsepeti üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olduğu bildirilen kampanyanın detayları belli oldu. 

ZİRAAT BANKASI 2 BİN TL BANKKART LİRA KAMPANYASI

Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişlerde geçerli olacak kampanya, ''TATİLSEPETİ'nden tek seferde yapılacak 7.500 TL - 12.499 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişinize 750 TL Bankkart Lira, 12.500 TL-19.999TL arasındaki  peşin/taksitli alışverişinize 1.250 TL veya 20.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişinize 2.000 TL Bankkart Lira verilecektir.'' ifadeleri ile duyuruldu. Kampanyaya katılım için şartlı liste de banka tarafından şu şekilde yayımlandı;

  • 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS aracılığıyla katılım sağlanabilecek. SMS ile kampanyaya katılmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757 'ye SMS gönderilmesi şartı aranacak.
  • Kampanyaya katılımlar alışverişten önce yapılmalı ve Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.
  • Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek, kullanılmayan Bankkart Liralar da 17 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Kazanılabilecek ödül tutarı en fazla 2.000 TL Bankkart Lira olarak belirlendi.
  • Kampanyaya Bireysel kartlar ile yapılan harcamalar dahil edilecektir.
  • Kampanya Varınca para uygulamasında geçerli değildir.
  • Kampanya tarihleri arasında ön ödemeli rezervasyonlarda, ön ödeme tutarı 7 bin 500 lira ve üzeri işlemler kampanyaya dahil edilecek.

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyaya katılım ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler