O mağazadan alışveriş yapmak isteyenleri hızlandıran kampanya! TEB'den peşin fiyatına taksit kampanyası duyuruldu

O mağazadan alışveriş yapmak isteyenleri hızlandıran kampanya! TEB'den peşin fiyatına taksit kampanyası duyuruldu

O mağazadan alışveriş yapmak isteyenleri hızlandıran kampanya! TEB'den peşin fiyatına taksit kampanyası duyuruldu - Bankalar müşterileri için kredi kampanyalarını düzenli olarak yeniliyor. Birbirinden cazip tekifleri müşterileri için sunan bankalar arasında yer alan Türk Ekonomi Bankası (TEB) mart ayında yenilediği kampanyaları ile dikkati çekmeyi başardı. Resmi intetnet sitesi aracılığı ile müşterilerine kart kampanyalarını duyuran banka, nakit ihtiyacı duyulan bu dönemde peşin fiyatına taksit kampanyasını açıkladı. 

TEB, PEŞİN FİYATINA TAKSİT KAMPANYASI

Müşterileri için çeşitli kart kampanyalarını sunmaya devam eden TEB, Defacto mağazalarından yapılacak alışverişler için peşin fiyatına 6 taksit yapacağını açıkladı. TEB, ''Defacto’da Peşin Fiyatına 6 Taksit!'' adıyla duyurduğu kampanyanın son katılım tarihini ise 31 Mart olarak açıkladı. Banka kampanyaya ilişkin detayları ise ''TEB Bireysel Kredi Kartları’nız ile 1-31 Mart tarihleri arasında Defacto’dan yapacağınız 2 taksitli alışverişlerinize ÜCRETSİZ +4 TAKSİT fırsatını kaçırmayın!'' ifadeleri ile duyurdu. Kampanya ile ilgilenen müşterileri için katılım koşullarını da açıklayan banka, şartlı listeyi şu şekilde paylaştı;

  • Kampanya 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için taksitli harcamanın Garanti POS'larında yapılması şartı aranacak.
  • Kampanya yalnızca Defacto mağazalarından yapılacak olan 2 taksitli harcamalarda geçerli olacak.
  • Kampanyada dahilinde faydalanılabilecek taksit sayısı 6 olarak belirlendi.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli olacak ve ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacak, ek kartlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Ödül puan kullanımları ve peşin ödemeli harcamalar kampanyaya dahil değildir.
  • Bonus özellikli tüm TEB bireysel kredi kartları kampanyaya dahil edilecek ve yalnızca yurt içinde yapılan işlemler kampanyaya dahil edilecek.

TEB'in sunduğu artı taksit imkanından yararlanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler