Aracına akaryakıt alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten petrol fiyatları ile ilgili kritik tahmin

Araç sahibi vatandaşların yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları ile ilgili kritik tahminde bulunan İslam Memiş tarih vererek petrol fiyatlarının ulaşacağı fiyatı açıkladı.
Aracına akaryakıt alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten petrol fiyatları ile ilgili kritik tahmin

Aracına akaryakıt alacaklar dikkat! İslam Memiş'ten petrol fiyatları ile ilgili kritik tahmin: Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın, dolar ve gümüş ile ilgili tahminleri ve kritik önerileri ile bilinen Memiş bu kez petrol fiyatları ile ilgili kritik tahminlerde bulundu. Petrol fiyatlarının uçacağını söyleyen Memiş tarih ve rakam verdi. 

Aracı olan vatandaşların yakından takip ettiği akaryakıt güncel fiyatları ile ilgili İslam Memiş kritik bir tahminde bulundu. Bu sene sonunda petrol fiyatlarının hangi seviyelerde olacağını rakamlar ile açıkladı. Bir artışın da sonbaharda gerçekleşeceğini söyleyen Memiş petrol fiyatlarındaki artış için ise pek yapılabilecek bir şey olmadığını konuşmalarına ekledi. Peki petrol fiyatlarında ne kadar artış bekleniyor? 

PETROL FİYATLARI 130-140 SEVİYESİNE ULAŞACAK

Aracı olan vatandaşların yakında takip ettiği akaryakıt fiyatları ile ilgili İslam Memiş kritik bir tahminde bulundu. Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş petrol fiyatlarının yükseleceğini ve bu konuda yapılabilecek pek bir şey olmadığını söyleyerek şu ifadelere yer verdi;

Memiş “Petrol fiyatlarına karşı yapabilecek çok da bir şey yok. Gıda kalemlerinde yeni zamları destekleyen bir gelişme olarak duruyor. Petrol fiyatlarının yıl sonuna kadar da 130-140 seviyesine kadar yükselişine devam edeceği beklentileri var. Sonbaharda yeni yükselişler olabileceğini bekliyorum." dedi. 

İSTANBUL'DAN 4 MİLYON KİŞİ GÖÇ EDECEK

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş İstanbul'da 4 milyon kişinin göç edeceğini söyleyerek bugünki gelir tablosunun bunu gösterdiğini söyledi. Bbir mucize olmazsa emlak. kira, enerji tarafındaki faturalardaki artışın bunu gösterdiğini söyleyen Memiş enflasyon konuşulurken göçle alakaları polotikaların belirlenip belirlenmediği gibi konulara değindi.

İslam Memiş İstanbul'da beklenen göç ve nedenleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı; İstanbul’dan 4 milyon göç bekliyorum. Bugünkü gelir gider tablosu bunu gösteriyor. Bir mucize olmayacaksa, emlak, kira, enerji tarafındaki, faturalardaki artışlar bunu gösteriyor. Enflasyon konuşulurken göçle alakalı politikalar belirlendi mi, yeni tarım politikalarını gündeme getirecek mi?

Bugün ekranlarda görülen enflasyon İstanbul’da yüzde 87 ise bir ay sonra 97 olacak, sonra yüzde 100’ü geçecek. Sonra mevsimsel etki ile 5-10 puan düşüş olursa tekrar rehavete düşersiniz." şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler