Altın alacaksanız bu haberi okumadan geçmeyin! Altın almanın doğru zamanını İslam Memiş açıkladı

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği ekonomist yorumları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Memiş altın yatırımcılarına alım işlemlerinin ne zaman yapılacağı ile ilgili önerilerde bulundu.
Altın alacaksanız bu haberi okumadan geçmeyin! Altın almanın doğru zamanını İslam Memiş açıkladı

Altın alacaksanız bu haberi okumadan geçmeyin! Altın almanın doğru zamanını İslam Memiş açıkladı: Altın yatırımcılarının dikkatine. Altın alacaksanız bu haberi okumadan geçmeyin. Altın almak için en doğru zaman Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş tarafından açıklandı. Altın fiyatlarında son zamanlarda yaşanan düşüş altın yatırımcılarını tedirgin etmeye başladı. Bu sebeple ünlü ekonomistlerin yorumlarını ve önerilerini yakından takip ederek yapacakları yatırımları bu yönlendirmelere göre gerçekleştiriyorlar.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın alacaklara uyarılarda bulunarak alım için en uygun zamanı açıkladı. Gram altın fiyatları ons'deki düşüşü takip ederek hafta sonuna 1100 TL'ye gerileyerek girdi. İslam Memiş ise bu konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak altın yatırımcılarını uyarılarda bulundu. 

ALTIN İÇİN EN DOĞRU ZAMANI AÇIKLADI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş Mayıs ayında öngörülen seçime kadar altın fiyatlarında herhangi bir hareket olmayacağını söyledi. Fakat Haziran ayına gelindiğinde ise özellikle Euro'da ciddi bir yükseliş meydana geleceğini duyurdu. 

ÖNÜMÜZDEKİ 2 AY İÇİNDE ALTIN ALIN

Altın yatırımcılarına altın satın almak istiyorlarsa Haziran ayının gelmeden alınmasını söyleyen Memiş önümüzdeki 2 ayı işaret ederek altın alacaklara önerilerde bulundu. Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesapları üzerinden ya da kendi köşesinde altın yatırımcılarına önerilerde bulunmaya devam ediyor.

Buna altında önümüzdeki 2 ay boyunca herhangi bir hareketlilik gözükmediğini bu nedenle bu iki ay boyunca altın almak isteyenlerin mutlaka altın almaları gerektiğini söyledi. Haziran ayına gelindiğinde ise altın fiyatlarının tekrar yükşelişe geçeceğini bildirdi.

İlgili Haberler