ING Bank o firmadan akaryakıt alanlara jest yapıyor! O akaryakıt istasyonundan 50 TL kazançlı çıkın

ING Bank, bankaların kampanya yarışına dahil olarak adından söz ettiriyor. Birbirinden cazip teklifleri müşterileri için sunan banka, akaryakıt alımı yapan müşterilerine yeni bir kampanya duyurusu yaptı.
ING Bank o firmadan akaryakıt alanlara jest yapıyor! O akaryakıt istasyonundan 50 TL kazançlı çıkın

ING Bank o firmadan akaryakıt alanlara jest yapıyor! O akaryakıt istasyonundan 50 TL kazançlı çıkın - Özel bankalar yaptıkları çeşitli kampanyalarla müşterisinin ilgisini çekiyor. Birbirinden farklı kampanyaları müşterilerine duyuran bankalar arasında yer alan ING Bank, resmi internet sitesi üzerinden müşterilerini bilgilendirmeye devam ediyor. 

ING BANK 50 TL İNDİRİM KAMPANYASI

Kampanyaları hakkında detaylı bilgileri paylaşan ING Bank, 31 Mart tarihinde sona erecek olan kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamada ''ING Kredi Kartı’nızla 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Bonus üyesi OPET istasyonlarında farklı günlerde 4 defa 250 TL harcama yapın, 50 TL indirim kazanın.'' ifadelerine yer verdi. Kampanyaya katılmak için gerekli koşulları da açıklayan ING Bank, ''Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ''OPET'' yazıp, 2205’e SMS gönderin.'' diyerek şartlı listeyi yayımladı.

ING BANK OPET İNDİRİM KAMPANYASI NASIL KATILINIR?

ING Bank tarafından müşterileri için duıyurulan kampanyanın katılım koşulları belli oldu. Buna göre;

  • 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyanın Bonus üyesi Total Energies istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde, 4 defa 250 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasında geçerli oduğu bildirildi. 
  • Harcamaların her birinin farklı günlerde yapılması gerektiğini kaydeden banka, aynı gün içinde yapılan akaryakıt ya da otogaz harcamalarında yalnızca bir harcamanın kampanyaya dahil edileceğini bildirdi.
  • ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir. 
  • 50 TL indirim, 6 Nisan 2023 tarihinde kartlara yansıtılacak.
  • Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 50 TL indirim kazanabilecek.
  • Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'undan yapılması gerekecek.
  • Kampanyaya katılım için harcamadan önce "OPET" yazıp 2205’e SMS göndermek gerekecek.
  • SMS’in, ING sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekecek.

ING Bank'ın sunduğu kampanyaya katılım ve detaylı bilgi için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler