Altın yatırımı yapacaklar o tuzağa düşmeyin! Ünlü Ekonomist uyardı

Altın yatırımcılarına uyarı. Bu tuzağa sakın düşmeyin. Aman dikkat.
Altın yatırımı yapacaklar o tuzağa düşmeyin! Ünlü Ekonomist uyardı

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini yakından takip ediyorlar. Bunun yanında ünlü ekonomistleri öngörülerini ve tahminlerini de yakından takip eden yatırımcılar yatırımlarına bu şekilde yön veriyorlar. Bizde Uşak gündem olarak altın yatırımcıları için son dakika fiyat değişimlerini yakından takip ettiğimiz gibi ekonomistler tarafından sunulan öneri ve uyarıları da yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuzluklar sebebiyle altın ve dolarda hareketlilik devam ediyor. Yatırımcılar ise altın alım satımı için en doğru anı kolluyor. Yatırımcılara sunulan öneriler ve tahminler de bu yüzden vatandaşlar için oldukça önem arz ediyor. Peki Ünlü Ekonomist İslam Memiş yatırımcıları ne için uyardı? Aman dikkat bu tuzağa düşmeiyn!

AMAN DİKKAT BU TUZAĞA DÜŞMEYİN

Altın yatırımcılarına uyarılarda bulunmaya devam eden İslam Memiş önerilerine devam ediyor. 14 Mayıs seçim sürecinde gram altın fiyatları iyiden iyide yükselmişti. Peki 28 Mayıs seçimlerden sonra altın fiyatları ne durumda olacak?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 28 Mayıs tarihinde ikinci tur seçimlerinin öncesinde yüksek fiyatlardan alım yapılmaması gerektiği konusunda yatırımcıları uyardı. Sakın bu tuzağa düşmeyin diyen Memiş açıklamalarına şöyle devam etti; 

“Aslında birinci turda vatandaşlar kuyumcularda kuyruklar oluşturdu. 1510 liradan gram altın almıştı, yanlış hamlelerdi. Tekrar bu tuzağa düşmemeleri gerekiyor. Manipülasyon piyasası oluşuyor. Piyasalar da biraz daha kontrol altına alındı.” dedi. 

KISA VADEDE 1350 TL ALTINDA DEĞER KAYBI BEKLEMİYORUM

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gram altın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gram altının serbest piyasalarda bin 375 TL olduğunu söyleyerek Ons altının takip edilmeye devam ettiğini söyledi. Bir miktar geri çekilmeler olduğunu söyleyen Memiş dolar TL kurundaki geri çekilmenin ise gram altında düşüş olarak yansıdığını açıkladı.

148 TL değer kaybı yaşandığını söyleyen Memiş gram altının kısa vadede 1350 TL altında değer kaybı beklemediğini de ifadelerine ekledi. 

İlgili Haberler