Finansal kıyamet geliyor! İslam Memiş büyük sıfırlama alarmı verdi dolar kuru ve altın fiyatı tahmini yaptı

Seçim öncesi yaptığı tahminleri bir bir tutan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ABD'den haber geldi diyerek yeni uyarılarda bulundu.
Finansal kıyamet geliyor! İslam Memiş büyük sıfırlama alarmı verdi dolar kuru ve altın fiyatı tahmini yaptı

Finansal kıyamet geliyor! İslam Memiş büyük sıfırlama alarmı verdi dolar kuru ve altın fiyatı tahmini yaptı - Tüm dünya ekonomik olarak yaşanan dalgalanma ve küresel şoklarla baş etmeye çalışırken Türkiye seçim nedeni ile bu süreçte en fazla yara alan ülkelerin başında yer almıştı. 

Türk Lirası yabancı para birimleri karşısında değer kaybetmeye devam ederken konu hakkında bir önemli açıklama da Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapıldı. İslam Memiş ABD'den beklediği haberin geldiğini belirterek altın ve doları olanlar ile almayı planlayanlar hakkında yeni açıklamalarda bulundu. 

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN VE DOLAR YORUMU! 28 MAYIS 2. TUR SEÇİMDEN SONRA DOLAR VE ALTIN NE OLUR?

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimden önce manipülasyon yapıldığını belirterek alım için seviyenin yüksek olduğunu belirterek altın almak isteyen yatırımcıları uyaran İslam Memiş seçim sonrası altın fiyatlarının adeta çakılması ile bir kere daha haklı çıkmıştı. İslam Memiş ikinci tur seçim öncesi yeni açıklamalarda bulunarak "Türkiye seçime ve seçim sonuçlarına odaklanırken, ABD’den beklediğim ve bir aydır uyarılarını yaptığım finansal tufan giderek yaklaşıyor. Evet, resesyon ve küresel işsizlik sorunu için hazır olun, az kaldı! Bir aydır ABD’de beklediğim ikinci banka iflasları, resesyon ve küresel piyasalarda hissedilecek tufanı yerinde incelemek, görüş almak ve geleceğe dair öngörü oluşturmak için iki hafta önce New York’taydım. Gözlemlerim ve görüşmelerim sonucunda bu tufanın çok yaklaştığını anladım" diyerek tufanın yaklaştığını söyledi. 

İSLAM MEMİŞ SON DOLAR VE ALTIN YORUMU! ALTIN VE DOLARDA YÖN NE OLUR, ALTIN FİYATLARI DÜŞMEYE DEVAM EDER Mİ?

ABD'den gelen verileri yorumlayan İslam Memiş "2023’ün sonuna kadar küresel işsizlik sorunu daha da artar. Bu tufan tüm gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeleri zor duruma sokar. Zor durumda olanları ise daha da zor duruma sokar. 

İnsanlara olan ihtiyaç her geçen gün azalacak. Dünya işsizler ordusuyla karşı karşıya kalacak. Bugün kısır siyasi tartışmalarla vakit geçiren ile tedbir alanların kaderi aynı olmayacak! İki seçenek var ya zenginsin ya da fakir. Bu süreci makaraya alanları sistem makara yapacak. Bu tufan, büyük sıfırlamanın ilk adımı. Hazır mısın?” diyerek insanların ya zengin ya da fakir olacağını ve büyük sıfırlamanın geldiğini söyledi. 

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup, usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir. 

İlgili Haberler