Alışveriş yapacaklar dikkat! Migros süt tuvalet kağıdı ve peynir ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim

Migros Sanal Market üzerinden duyurduğu günlük indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Buna göre peynir, süt ve tuvalet kağıdı ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler uygulandı. İşte o ürünler.
Alışveriş yapacaklar dikkat! Migros süt tuvalet kağıdı ve peynir ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim

Migros sanal market üzerinden yeni indirimlerini duyurdu. Günlük olarak indirimlerini duyuran Migros, Sanal Market üzerinden alışverişlerde geçerli olmak üzere birçok üründe indirim yaptı. Yapılan indirimler süt ve süt ürünlerinde olmakla birlikte tuvalet kağıdı ürünlerinde de yapıldı. Migros Sanal Market tarafından sunulan bu indirimlerde bazı ürünlerde 2.sinin alımında yüzde 50 indirim yapıldı. Ayrıca 2'li alımlarda adet fiyatında yüzde 50'ye varan indirimler yapıldı. Peki Migros 20 Mart tarihinde geçerli olan indirimleri neler? İşte indirimli ürünler.

Son zamanlarda ülkede ve dünyada yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyide düşen vatandaşlar ise market indirimlerini ve sunulan kampanyaları kaçırmak istemiyor. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli fiyattan almak isteyen vatandaş market indirimlerini kovalamaya başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market indirimlerini araştırıyor ve günlük, haftalık ve aylık indirim kataloglarını sizler için sunuyoruz. İşte Migros Sanal Market tarafından sunulan günlük indirimler.

MİGROS SANAL MARKET İNDİRİMLERİ

Çok al hesaplı al kampanyası ile Selpak 32'li tuvalet kağıdı 2'li alımlarda 154,90 TL'ye düşüyor. Normal adet fiyatı ise 264,90 TL olarak satılmaktadır.

Gördüğünüze inanın kampanyası ile 2'li 1 litre süt ise 54,90 TL iken söz konusu kampanya ile sadece 21 TL olarak satılmaktadır. 

Tahsildaroğlu torba lor peyniri 350 g fiyatı 27,90 iken 2.sinin alımında ise yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. 

Labne içim 200 g fiyatı ise 27,90 iken ikincisinin alımında yine yüzde 50 inidirim uygulanmaktadır. 

İçim Kaşar 400 g fiyatı 76,90 TL iken ikincisinde yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. 

Tahsildaroğlu dilimli ezine peyniri 450 g fiyatı ise 129,50 TL'dir. İkincisinin alımında yine yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. 

Bu tarz market indirimlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel market indirimlerini araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. 

İlgili Haberler