Bankkart'ınız varsa dikkat! Son 7 gün kaldı! 300 TL kazanabilirsiniz

Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanyadan yararlanmak için son 29 Mart tarihi olarak belirlenmiştir. Sizde başvuru yaparak alışverişlerinizde 300 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.
Bankkart'ınız varsa dikkat! Son 7 gün kaldı! 300 TL kazanabilirsiniz

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyurdu. Bankkart'ı bulanan herkesin yararlanabileceği kampanyaya göre Metro Market'ten yapılan alışverişlerde 300 TL kazanma fırsatı sunuluyor. 300 TL kazanmak için ise son 7 gün kaldı. Elinizi çabuk tutun.

Son dönemlerde dünyada ve Türkiye'de yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam  üstüne zam yapıldı. Bu durum karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar market indirimlerini kovalamaya başladı. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli almak isteyen vatandaşlar indirim haberlerini yakından takip ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market ve banka kampanyalarını yakından takip ediyor ve bitmeden sizlere hatırlatıyoruz. 

Ziraat Bankası tarafından sunulan market alışverişi kampanyasının detayları ise bankanın internet sitesi üzerinden duyuruldu. Peki bu kampanyanın detayları neler? İşte detaylar.

ZİRAAT BANKASI METRO ALIŞVERİŞLERİNDE 300 TL BANKART LİRA VERİYOR

Bankkart'a özel Metro Market'lerde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan bin 1500 TL ve üzeri market alışverişlerinde 150 TL Bankart Lira olmak  üzere toplamda 300 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulmaktadır. Söz konusu kampanya 2 Mart 2023 tarihinde başlamış olmakla beraber son başvuru tarihi ise 29 Mart 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Yani bu kampanyadan yararlanmak için son 7 gün kaldı. 

Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. 

İlgili Haberler