Migros'ta daha önce görülmemiş Ayçiçek yağı indirimi! 5 litrelik Ayçiçek yağı sadece 125 TL

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatı 125 TL'ye düştü.
Migros'ta daha önce görülmemiş Ayçiçek yağı indirimi! 5 litrelik Ayçiçek yağı sadece 125 TL

Migros Sanal Market üzerinden yapılan kampanyaya göre daha önce hiç görülmemiş bir fırsat sunuldu. Yapılan kampanyaya göre 2'li alımlarda 5 litrelik Ayçiçek yağı 125 TL'ye düşüyor. 

Son zamanlarda dünyada ve Türkiye'de yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca market kampanyalarını kovalamaya başlayan vatandaşlar ise kampanyaları yakından takip ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market kampanyalarını yakından takip ediyoruz. 

Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu kampanaya göre 2'li alımlarda yapılan indirimlerini duyurdu. Buna göre 5 litrelik Ayçiçek yağı fiyatı 2'li alımlarda 125 TL'ye düşmektedir. Bu fırsatı kaçırmamak için Migros Sanal Market üzerinden alışverişinizi yapabilirsiniz. İşte detaylar.

MİGROS'DA 2'Lİ ALIMLARDA 5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI SADECE 125 TL

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Daha önce böyle kampanya duymadınız da görmeniz de. Migros Sanal Market sistemi üzerinden yapılan alışverişlerde Oba marka 5 litrelik Ayçiçek yağı ürününün 2'li alımlarda 125 TL'ye kadar düşürüldüğünü duyurdu.

Migros Sanal Market internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 19 Mart tarihinde yapılan alışverişlerde Oba Ayçiçek yağı 5 Litrelik pet şişelerde adedi 125 TL'ye düşmüştür. Bu tarz indirim haberlerinden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler