Mart ayı boyunca Migros alışverişlerinize özel 80 TL indirim kampanyası başladı!

HSBC tarafından yapılan kampanya ile birlikte Mart ayına özel belirli tutarda alışverişlerde geçerli 80 TL indirim kampanyası başladı!
Mart ayı boyunca Migros alışverişlerinize özel 80 TL indirim kampanyası başladı!

Migros tarafından yayımlanan kampanya duyurusu ile birlikte belirli tutardaki alışverişlerde geçerli olmak üzere toplamda 80 TL indirim uygulanacağı açıklandı. Yapılan bu açıklama ile birlikte Migros Sanal Market üzerinden yapılacak olan alışverişler için belirli bir limit üzerinden uygulanacak olan indirim sayesinde Mart ayı sürecinde yararlanılabileceği ifade edildi. 

MİGROS ALIŞVERİŞLERİNE ÖZEL 80 TL İNDİRİM UYGULANACAK! 

Kampanya süresi boyunca 500 TL ve üzeri Migros Sanal Market alışverişlerinde kullanılabilecek olan bu kampanya dahilinde mişterilerin 6 Mart tarihi ile 31 Mart tarihleri arasında 80 TL indirim kazanabilecekleri açıklandı. Yalnızca Migros mobil uygulaması ile katılım sağalanabilecek olan kampanya hakkında merak edilenler artarken HSBC Mastercard logolu kartlara özel bir geçerlilik sunulabileceğinden bahsedildi. 

İnirim kampanyasında başka bir kampanya ile birleştirilemeyeceğinden bahseden Migros, detayları da açıkladı. 

DETAYLAR BELLİ OLDU!

Migros'un resmi internet adresi üzerinden yayımlanan kampanya detaylarına göre şartlar ve tutarlar şu şekilde verildi;

  • Kampanya müşteri bazlıdır.
  • Bir müşterinin Banka' dan almış olduğu tüm Mastercard logolu kredi kartlarıyla Migros Sanal Market’ ten Masterpass ile yaptığı ödeme işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır.
  • Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girip, “Masterpass’e kaydet” seçeneğine tıklamanız ya da kayıtlı kartınızı eşleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemin ardından "indirimi uygula" butonuna tıkladığınızda ödemenizi anında 80 TL indirim ile tamamlayabilirsiniz.
  • Müşterinin indirime hak kazanabilmesi için ödemenin Migros Sanal Market’ ten Masterpass ile yapılması gerekmektedir.
  • Müşterilerin kazanacağı indirimler ödeme esnasında sepete yansıtılacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında 500 TL ve üzerindeki alışverişlere maksimum 80 TL indirim kazanılabilecektir.

Kişilerin bu kampanyaya katılabilmeleri için 6 Mart 2023 tarihleri ile 31 Mart 2021 tarihleri arasında katılımlarını gerçekleştirmesi gerektiği ifade edildi. 

İlgili Haberler