Akbank duyurdu! 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank nakit ihtiyacını karşılamak için 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu.
Akbank duyurdu! 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre şimdi al 3 ay sonra öde kampanyası ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Peki Akbank ihtiyaç kredisinin faiz oranı ne kadar? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşların nakde ihtiyaçları arttı. Nakit ihtiyacı  artan  vatandaşlar ise bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladı. Bizde Uşak Gündem olarak ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte detaylar haberimizde.

AKBANK 3 AY ERTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR

Akbank internet sitesi üzerinden 3 ay ertelemeli kredinin detaylarını duyurdu. Krediyi bankanın şubelerine, Akbank Telefon Şubesi'ne ve Akbank Diret İnternet ya da Mobil üzerinden kullanabilirsiniz. 

Erteleme dahil olmak üzere vade süreleri ise şu şekilde belirlenmiştir; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır.

ÖRNEK KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

Akbank internet sitesi üzerinden kredi hesaplama sistemi sunmuştur. Bu sistem üzerinden hesaplanan krediye göre 100 bin TL ihtiyaç kredisi için aylık faiz oranı yüzde 4,23 olmaktadır. Aylık taksit tutarı ise 11 bin 466 TL olarak hesaplanmıştır. 

Söz konusu haberler nakit ihtiyaçları için kredi fırsatlarını değerlendirmek isteyen vatandaşların diğer bankalar ile kıyaslayarak kendi ihtiyaçlarına en uygun olan krediyi seçmeleri için hazırlanmıştır. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler