Üniversitelilerin dikkatine! Akbank o harcamaların yüzde 60'sini iade edecek

Akbank üniversite öğrencileri için yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli. Her ay o harcamaların yüzde 50'si iade edilecek. İşte detaylar.
Üniversitelilerin dikkatine! Akbank o harcamaların yüzde 60'sini iade edecek

Akbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre üniversitelilerin o harcamalarında yüzde 50'sini geri iade edeceğini açıkladı. Peki kampanyanın detayları nelerdir? Şartları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuzluklar sebebiyle birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar ise harcadıkça kazan kampanyalarını yakından takip etmeye başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Akbank tarafından üniversite öğrencilerine sunulan bu iade fırsatının detayları nelerdir?

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanya 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar yapılan oyun harcamalarının yüzde 50'si iade edilecek. Kampanyadan yalnızca 18/ 26 yaş aralığındaki öğrenciler ve üniversiteli Akbankıl programına dahil olup gerekli şartları yerine geitrenler yararlanabilecekler. Üniversiteli Akbanklı programına Akbank Mobil'de bulunan kampanyalar sayfasından katıl butonu üzerinden ilerlenerek başvuru yapabileceksiniz. 

Kampanya tarihleri arasında Steam ve Epic Games platformlarında Akbank kartlarıyla yapılacak olan harcamaların her ay yüzde 50'si toplam 50 TL'ye kadar olacak şekilde iade edilecektir. Kampanya kapsamında kazanılacak olan maksimum indirim tutarı ise her ay 50 TL olacaktır. 

Kampanya sadece oyun platrformlarında kendi web sitesi ya da mobil uygulamaları üzerinden Akbank Bireysel Axess, Wings, Axess Öğrenci Kartı, Akbank Banka kartları ya da bu kartların ek kartları ile yapılan ödemelerde geçerlidir. 

Kazanılan indirimler kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra harcamayı takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde ödemelerin gerçekleştiği Akbank Banka ya da Kredi Kartına yüklenecektir.

İlgili Haberler