Şimdi başvurun borçlarınızı 3 ay sonra ödemeye başlayın! Akbank 36 ay vadeli 50 bin TL borç kapatma kredisini duyurdu

Borçlarını kapatmak isteyen kişilere müjdeli haber Akbank'tan geldi. Avantajlı kredi fırsatları ile 50 bin TL'ye kadar kredi verileceği öğrenildi.
Şimdi başvurun borçlarınızı 3 ay sonra ödemeye başlayın! Akbank 36 ay vadeli 50 bin TL borç kapatma kredisini duyurdu

Son dönemde vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında kredi ve kredi kartları borçların uygun maliyetler ile ödeme kolaylıklarının sağlanmasıydı. Bankalar pek çok kampanya ve avantajlı fırsatlarını vatandaşlara duyurarak kişilerin bankalara olan toplam borçlarını tek seferde kapatarak yüksek vade imkanları ile kapatmasının sağlandığı öğrenildi. Akbank tarafından da yapılan son kampanya ile birlikte de 36 ay vade ile toplamda 50 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi verileceği öğrenildi. 

AKBANK 50 BİN TL BORÇ KAPATMA KREDİSİ VERECEK! 

Borçların tek çatı altında toplanarak 3 ay ertelemeli borç kapatma kredisi almak için kişilere peş peşe duyuru yapıldı. Yapılan duyuruya göre farklı tutarlarda ve vade oranları ile pek çok kişinin Akbank üzerinden borçlarını ertelemeli bir şekilde kapatabilecekleri öğrenildi. 

Krediden faydalanmak isteyen kişiler için detaylar Akbank tarafından şu şekilde verildi;

"Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay olduğunu belirtmek isteriz. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar."

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER NELERDİR?

Bankaya başvuru yapabilmek için belli başlı şartların bulunması gerektiği ifade edildi. Bu şartlar kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru ve benzeri nedenlerle kişi özelinde değişebileceği ifade edildi. Bu nedenle de kişilerin bu tür kredilerden faydalanıp faydalanamayacaklarını öğrenmesi için bankaya başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru sırasında gerekli olan belgeler ise şu şekilde verildi;

- Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi
- Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge
- Gelir belgesi - maaş bordrosu (Maaşını bankamızdan alan Akbanklıların bu belgeyi sunmasına gerek yoktur.)
- Özel sektör çalışanları için SGK Hizmet Döküm Belgesi* (Maaşını bankamızdan alan Akbanklıların bu belgeyi sunmasına gerek yoktur.)
* e-Devlet şifresi/Mobil imza/Elektronik imza/T.C. kimlik kartı uygulamasıyla alınan SGK Hizmet Dökümü veya işverenden alınan SGK Prim Ödeme Belgesi

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kişilerin başvuru sürecinde ya internet bankacılığı üzerinden ya da banka şubelere giderek başvurularını tamamlayabilmektedir.

İlgili Haberler