18 26 yaş arası gençlerin dikkatine! Akbank o ödemede 100 TL para iadesi veriyor

Akbank duyurdu. 18/ 26 yaş arasındaki gençler tarafından KPSS sınav ödemeleri yaparak 100 TL para iadesi alabileceksiniz. İşte detaylar.
18 26 yaş arası gençlerin dikkatine! Akbank o ödemede 100 TL para iadesi veriyor

Akbank internet sitesi üzerinden duyurdu. Açıklanan kampanyaya göre 18/ 26 yaş arası banka müşterilerine ödemelerde 100 TL para iadesi yapılıyor. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir?

Akbank 25 Mayıs tarihinde duyurmuş olduğu bu yeni kampanyası için son tarih 29 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında başvuru yapmanız halinde KPSS sınavı için yapılacak olan ödemenin yüzde 50'si kadar para iadesi yapılacaktır. Kampanyadan yalnızca 18/ 26 yaş arası banka müşterileri yararlanabileceklerdir. Kampanyadan yalnızca bir kez yararlanılabilir ve en fazla 100 TL para iadesi yapılacaktır. Peki kampanyanın şartları ve detayları nelerdir? İşte Uşak Gündem olarak sizler için araştırdık.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Akbank internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Son şans olarak duyurmuş olduğu bu yeni kampanyaya göre 25 Mayıs tarihi ile 29 Mayıs tarihleri arasında 18/ 26 yaş arasında banka müşterileri tarafından yapılacak olan KPSS sınavı ödemelerinde 100 TL para iadesi yapılacaktır.

Herhangi bir neden ile kampanyanın öngörülen son tarihten önce bitmiş olmasından ya da limitin dolmasından ötürü banka sorumlu tutulamaz. Kampanyaya katılım sağlayan herkes bankanın internet sitesi üzerinden açıklanan şartları kabul etmiş sayılacaktır.

100 TL İADE NASIL KAZANILIR?

Akbank tarafından sunulan 100 TL iadenin kazanılması için yapılması gereken şey ise; söz konusu ödemenin Akbank Mobil’de yer alan Transfer ve Ödemeler > ÖSYM ödemeleri menüsü altından yapılması gerekmektedir. Bu şekilde yapacakları KPSS Ödemesinin %50’si kadar chip-para kazanarak kampanyadan yararlanmış olacaklardır. 

Bu tarz kampanyalardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

İlgili Haberler