O illerde okullar tatil edildi! Valilikler SON DAKİKA OKULLAR TATİL haberini açıkladı

Aktarılan son habere göre valilikler tarafından o illerde okulların tatil edildiği belirtildi. Olumsuz hava koşulları sebebi ile tatil olan okullara ilişkin gelen açıklama ve merak edilenler haberimize eklendi! İşte bugün tatil olan okullar..
O illerde okullar tatil edildi! Valilikler SON DAKİKA OKULLAR TATİL haberini açıkladı

AÇIKLAMA YAPILDI

Okulların tatil olduğuna ilişkin açıklama 2 il valiliğinden geldi. Aktarılan son habere göre Iğdır ve Ağrı illerinde bazı ilçe ve köy okullarında kar yağışı sebebiyle okulların bir günlük tatil edildiği aktarıldı. Pazartesi günü okulların tatil olduğuna dair açıklamalar şu şekilde..

IĞDIR’DA OKULLAR TATİL

İlk açıklama Iğdır Valiliği tarafından geldi. Dün akşam saatlerinde Iğdır’da başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini artırdı. Harekete geçen Iğdır Valiliği yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebi ile 9 köyde okulların bir günlük tatil edildiğini açıkladı.

Eğitimin ara verildiği bölgeler için merkez bağlı Alibeyköy, Mezra, Aliköçek, Zor (Karaçomak), Kervansaray, Pınarbaşı, Kızılkule, Taşlıca ve Gülpınar köylerinde bugünlük eğitime ara verildiği açıklandı.

AĞRI’DA OKULLAR BİR GÜNLÜK TATİL EDİLDİ

Bir diğer açıklama Ağrı’dan geldi. Ağrı Valiliği de akşam saatlerinde artış gösteren kar yağışı sebebiyle köy yollarının kapalı olduğu ifade edildi. 18 Aralık 2023 Pazartesi günü eğitime ara verildiği açıklandı. Mutlu, Hacıhalit, Sümerlikoç, Yukarıdalören, Taşkesen köylerinde okullar bir günlüğüne tatil edildi.

Belirtilen bölgelerde okulların sadece pazartesi günü tatil olacağı ifade edildi. Salı günü için herhangi bir tatil açıklaması gelmedi.