Milli Eğitim Bakanı 10 ilde eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından deprem bölgesinde ki illerde eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı 10 ilde eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı

Milli Eğitim Bakanı 10 ilde eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı - Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından deprem bölgesinde ki illerde eğitimin ne zaman başlayacağını açıkladı. Bakan Özer tarafından gelen son dakika açıklamalarında 10 ilde eğitim - öğretimin ne zaman başlayacağını Salı günü açıklayacaklarını ifade etti.

Bakan Özer tarafından yapılan açıklamada, ''10 ilde eğitime ne zaman başlanacağını salı günü açıklayacağız. Şu ana kadar 35 bin 24 öğrenci diğer illerde nakillerini aldırdı. Artık milli eğitim bakanlığı tüm imkanlarla yurtlara gelip öğrenci nakillerini otomatik olarak alacak.'' ifadelerine yer verildi.

AÇIKLAMA SALI GÜNÜ YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanı Özer yaptığı açıklamada, "Şu anda 465 bin vatandaşımıza barınma imkanı sağlıyoruz. Pazartesi 71 ilde eğitime başlıyoruz. 10 ilde eğitime ne zaman başlanacağını salı günü açıklayacağız. Şu ana kadar 35 bin 24 öğrenci diğer illerde nakillerini aldırdı. Artık milli eğitim bakanlığı tüm imkanlarla yurtlara gelip öğrenci nakillerini otomatik olarak alacak. Deprem bölgesindeki 8'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerimin tüm ders kitaplarını bastırdık. Önümüzdeki günlerde dağıtacağız" dedi.

İlgili Haberler