Uşak'ta cirit gösterisi düzenleniyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek geçici süreliğine Uşak'a yerleşen depremzedeler için Uşak Belediyesi tarafından çeşitli etkinlik düzenleniyor. Depremzedelere verilen psiko-sosyal destekler kapsamında depremzede vatandaşlar için cirit gösteri düzenleniyor.
Uşak'ta cirit gösterisi düzenleniyor

Uşak'ta cirit gösterisi düzenleniyor - Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 11 ilde büyük bir felaket yaşandı. Yaşanan depremlerden etkilenen binlerce depremzede ülkemizdeki farklı illerdeki devlet yurtlarına yerleştirildi. Uşak'a da yerleştirilmiş olan depremzedeler için ekonomik, psiko-sosyal destekler de Uşak Belediyesi tarafından görevlendirilen uzmanalr tarafından gerçekleştiriliyor. Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada pazar günü depremzede vatandaşlar için cirit gösterisi yapılacağı, gösteri öncesinde de erzak yardımı toplanılacağı açıklandı.

ETKİNLİKTE GIDA YARDIMI DA TOPLANACAK

Yüzyılın Felaketi olarak adlandırılan depremin ardından çalışmalara başlayan Uşak Belediyesi, yapmış olduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Uşak Belediyesi, depremzede vatandaşlar için cirit gösterisi düzenleyeceğini açıkladı. Düzenlenecek gösteri öncesindeyse Uşak’ta kalan 5 binden fazla depremzede vatandaşımız için gıda toplanacağı da bildirildi. Konu ile ilgili Uşak Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada; ''Şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza moral ve motivasyon olması amacıyla belediyemiz ve atlı cirit kulüplerimiz tarafından düzenlenecek cirit gösteri maçına tüm halkımız davetlidir. 19 Mart Pazar günü, saat 11.30’da Kalfa Koruluğu Cirit Sahasında düzenlenecek cirit gösterisi öncesinde depremzede vatandaşlarımız için gıda yardımı (tarhana, un, çay, şeker, yağ, kuru bakliyat vb.) toplanacaktır.'' denildi. 

İlgili Haberler