Kütahya'da yangın! Ev kullanılmaz hale geldi!

Kütahya’da bir köy evinde çıkan yangın korkuturken evin kullanılmaz hale geldiği açıklandı.
Kütahya'da yangın! Ev kullanılmaz hale geldi!

Kütahya’dan bir yangın haberi geldi. Gelen bilgilere göre Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde bulunan Ağarı köyünde bir ev yanarak kül oldu. Yangının tahribatı çok büyük olurken evin kullanılmaz hale geldiği açıklandı. Yangın olay yerine gelen itfaiye tarafından söndürülse de oluşan maddi hasar evin sahibi olan vatandaşı çok zor durumda bıraktı.

KİMSENİN CANINA ZARAR GELMEDİ

Yangın neticesinde oluşan maddi hasar büyük üzüntü verse de bu felakette kimsenin canına bir zarar gelmemesi ise teselli oldu.

EV KULLANILMAZ HALE GELDİ

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Ağarı köyünde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ağarı köyünde H.D.’ye ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle gece saatlerinde yangın çıktı.

İTFAİYE YANGINI SÖNDÜRDÜ AMA SONUÇ DEĞİŞMEDİ

Kısa sürede yayılan alevler, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonucu ev kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. İtfaiyenin yapacağı incelemenin ardından yangının neden çıktığı net bir şekilde tespit edilebilecek. Yapılan ilk değerlendirmelere göre yangın elektrik kontağından kaynaklanan bir nedenden dolayı çıktı. Ancak kesin yangın nedenine yapılacak olan teknik inceleme sonucunda ulaşılabilecek.