Kütahya’da otobüs yolcusunun üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Ekipler, tüm Türkiye'de uyuşturucu ve yasaklı maddeleri ele geçirmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Aktarılan son habere göre Kütahya'da durdurulan bir otobüsteki yolcuda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kütahya’da otobüs yolcusunun üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Olay Kütahya’da meydana geldi. Kütahya’da durdurulan otobüste seyahat eden bir yolcunun üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Otobüste yolcu olan kişinin üzerinde ve eşyalarında arama yapıldı. Arama sonucunda 97,84 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kütahya'da durdurulan otobüste seyahat eden bir kişinin üzerinde 97,84 gram metamfetamin ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu madde taşıdığı değerlendirilen şahsın bindiği yolcu otobüsü çevreyolu üzerinde durduruldu. Otobüste yolcu olarak bulunan S.S. isimli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, 97,84 gram metamfetamin ele geçirildi.

İŞYERİ VE İKAMETİNDE ARAMA YAPILDI

Devam eden çalışmalarda uyuşturucu maddeyi teslim alacak şüphelinin S.A. isimli şahıs olduğu anlaşıldı. Yakalanan şahsın ikamet ve işyerlerinde arama yapıldı.

Ekipler tarafından gözaltına alınan 2 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.