Aydın Söke'de sahre para operasyonunda tutuklama!

Aydın Söke’de bir iş yerinde sahte para ile alışveriş yapan iki şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandılar.
Aydın Söke'de sahre para operasyonunda tutuklama!

Aydın’ın Söke ilçesinde polis tarafından suçlulara göz açtırılmıyor. Her türlü ihbarı değerlendiren ekipler suçluları yakalayarak adalete teslim ediyorlar. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri bu sefer de sahre para operasyonu ile suçluları yakaladılar.

SAHRE PARAYLA YAKALANDILAR

Söke’de bir iş yerinde sahte para ile alışveriş yapan iki şahsın durumları şüpheli olunca polis derhal harekete geçti. Şüpheliler kısa bir süre içerisinde gözaltına alındılar. Bu işlem sırasında şüphelilerin üzerlerinden de suç delili olan sahte para çıktı. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerde birisi için mahkemeden tutuklama kararı çıktı.

Aydın'ın Söke ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen sahte para operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri suç ve suçlulara göz açtırmıyor. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinde sahte para ile alış-veriş yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar sahte para ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.C.S. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.