Siyah kıyafetlerin solmasını önlemek mümkün! Bu yöntemi mutlaka deneyin

Siyah kıyafetlerin ilk günkü gibi kömür karası kalmasını istiyorsanız bu yöntemleri mutlaka deneyin.

Siyah kıyafetlerin solmasını önlemek mümkün! Bu yöntemi mutlaka deneyin: Siyah kıyafetlerin yıkandıkça solmasından şikayetçiyseniz bunu önlemek mümkün. Kıyafetleri makineye atarken bu yöntemi deneyin siyah kıyafetleriniz ilk günki gibi olacak. İşte siyah kıyafetlerin solmadan yıkanması için hayat kurtaran ipucu. Uşak Gündem olarak sizler için araştırdık. 

Çoğu insan kıyafetlerinin rengini siyah tercih eder. Siyah çok asil bir renk olduğu için vücuttaki fazla kiloları da göstermediğinden dolayı çok fazla tercih edilir. Fakat rengini korumak da bir o kadar zordur. Siyah kıyafetlerin solmaması oldukça önemlidir. Rengi solduğunda kıyafet çok yeni de olsa eskimiş gibi görünür. Bu yüzden siyah kıyafetlerin solmasını kimse istemez. Peki siyah kıyafetleri nasıl yıkamalıyız ki rengi solmasın? İşte ipuçları..

SİYAH KIYAFETLERİN SOLMAMASI İÇİN YÖNTEM

Siyah kıyafetler yıkanırken tabi ki yalnızca koyu renkler ile birlikte atılmalıdır. Kıyafetleri rengine göre ayırdıktan sonra makineye atarken makine ayarlarını suyun çok sıcak olmaması için düşük derecede ayarlamak gerekmektedir. Sıcak su siyah kıyafetlerin çok çabuk solmasına ve renginin iyice gitmesine sebep olacaktır.

Bununla birlikte siyah kıyafetleri makineye atarkan kesinlik ters çevirmelisiniz. Bununla birlikte makineye koyacağınız deterjanı da azaltmanız gerekmektedir. Az deterjan kullanarak siyah renkli çamaşırlarınızın solmasını engelleyeceksiniz. 

Deterjan ile birlikte bir yemek kaşığı tuz ekleyin. Bu ise yine siyah kıyafetlerin kömür karası kalmasını sağlayacaktır. Rengin korumak için en önemli adım budur. Tuz siyah kıyafetlerin rengini daha da siyah gösterecektir. Ayrıca siyah kıyafet giydiğinizde parfüm ve deodorant kullanırken de dikkat etmelisiniz. Bu ürünlerin kıyafete temas etmesi o bölgede renk solmasına sebep olabilir. İşte bu yöntemler ile siyah kıyafetlerin ilk günki gibi simsiyah kalmasını sağlayacaktır.

İlgili Haberler

Yağlanmış aspiratörü kısa sürede yeni gibi yapan temizlik sırrı açıklandı! Deneyen pişman olmaz
Zeki insanların ortak özellikleri! Bu özellikler sizde de varsa IQ seviyeniz yüksek demektir
Musluklardaki su lekelerini ovalamadan çıkaracak bu yöntemi deneyen şaşırıp kalıyor

İpucu Haberleri