TOGG ön siparişleri ne zaman alınacak, bugün mü?

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olarak adından söz ettiren ve yollara çıkması için beklenen TOGG için ön sipariş süreci merak ediliyor. TOGG'un ön siparişe çıkacağı tarih ve bunun için herhangi bir ücret alınıp alınmayacağı da merak ediliyor.

TOGG ön siparişleri ne zaman alınacak, bugün mü? - Bursa'nın Gemlik fabrikasında üretimine devam edilen yerli ve milli otomobil TOGG, yollara çıkmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan TOGG'un satış fiyatlarının ardından ön siparişlerin de alınmaya başlayacağı bildirildi. Gelişmenin ardından TOGG sahibi olmak isteyenler de ''TOGG ön siparişler ne zaman alınacak?'' sorusuna yanıt arıyor. Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG'un ilk modeli olan C-segment, elektrikli SUV modeli 'T10X' için ön siparişlerin alınacağı tarih duyuruldu. 

TOGG ÖN SİPARİŞLERİ NE ZAMAN ALINACAK?

TOGG'un ön sipariş sürecine ilişkin yapılan açıklamada TOGG'un ilk modeli olan C-segment, elektrikli SUV modeli T10X'un satış fiyatı 953 bin lira olarak kamuoyuna duyuruldu. 3 farklı versiyonu olduğu açıklanan TOGG'un fiyatının donanımı ve menzil özelliklerine göre değişiklik göstereceği kaydedildi. 2 farklı donanım seviyesi ve 2 batarya seçeneğine sahip T10X’in ön siparişleri için bireysel müşterilere öncelik verileceği açıklandı. T10X için ön siparişlerin  ise 16 Mart Perşembe günü itibariyle alınmaya başlayacağı kaydedildi. TOGG'un Trumore modelinin ön sipariş süreci internet sitesi üzerinden başlayacak ve 27 Mart tarihine kadar sürecek. TOGG T10X’un ilk kullanıcıları, çekiliş ile belirlenecek ve ilk siparişler de kullanıcılarıyla 2023 yılı süresince buluşacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi araca dair seçimlerini yapabilecek. Noter huzurunda 28 Mart’ta yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek. Ön sipariş dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle sipariş hakkı kazananlar, teslimat önceliğiyle belirlenecek ve seçilen versiyonun teslimat dönemi ile kullanıcının çekiliş sıralamasındaki yeri dikkate alınacak. 

TOGG ÖN SİPARİŞ VE ÇEKİLİŞ SÜRECİ

2023 yılı içinde T10X sahibi olmak için çekilişe katılmak isteyenler, 'Togg.com.tr', App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasından 'Akıllı Cihaz Konfigüratörü'ne girip, cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyerek tercih ettikleri T10X versiyonunu seçerek yapılandırabilecek. Müşteriler, seçtikleri versiyonun tasarımını 'Türkiye'nin Renkleri'yle 360 derece inceleyerek dış renk seçeneğine karar verebilecek. Akıllı cihazın bulunduğu ortamı değiştirip beğenilen dış rengin T10X üzerinde güneşli havada nasıl göründüğünü görebilecek müşteriler bir de dış rengi belirleyebilecek. Ön sipariş süreci bugün itibariyle başlarken 28 Mart tarihinde sona erecek sipariş süreci için ilginin ne yönde olduğu ise henüz bilinmiyor. 

İlgili Haberler

Söke Ticaret Borsası TOGG ön siparişi verecek
TOGG kredisi veren bankalar hangileri, faiz oranları ne kadar?
TOGG renkleri, teknik özellikleri ve uzun, standart menzili ne kadar?

Ekonomi Haberleri