Söke Ticaret Borsası TOGG ön siparişi verecek

Yerli ve milli otomobil TOGG için ön sipariş süreci başladı. TOGG sahibi olmak isteyenler ön sipariş vermek için harekete geçerken Söke Ticaret Borsası'ndan da haber geldi.
Söke Ticaret Borsası TOGG ön siparişi verecek

Söke Ticaret Borsası TOGG ön siparişi verecek - Yerli ve milli otomobil TOGG, yollara çıkmak için hazırlıklarına başladı. TOGG için ön sipariş süreci 16 Mart Perşembe günü itibariyle başlarken detaylar da netleşmeye başladı. Vatandaşların TOGG alımı için harekete geçmesi ile birlikte ön siparişlerin kabulü başladı. Söke Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklama ile TOGG için ön sipariş verme kararı alındığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel açıklama yaptı. 

SÖKE TİCARET BORSASI TOGG ALIMI YAPACAK

Söke Ticaret Borsası tarafından TOGG ön siparişi yapılacağına ilişkin yapılan açıklamada Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Sağel, ''Meclisimiz ve Yönetimimiz ile aldığımız karar ile Türkiye’mizin 100. Yılı anısına satışa sunulacak olan TOGG özel seri logolu otomobili için ön siparişimizi vereceğiz.'' ifadelerini kullandı. Sağel, ''Teknolojimizin hızla ilerlediği bu dönemde yollarda sıklıkla göreceğimiz elektrikli araçlar için Söke Ticaret Borsası olarak elektrikli araç şarj istasyonu kurmayı hedefledik ve bunun için gerekli adımlarımız attık. Amacımız, gücün daha güvenli, daha verimli bir şekilde yönetilmesine yardımcı olan sürdürülebilir çözümler üretmek. Hizmet kalitemize bir yenisini daha ekleyerek Güneş Enerji santrali ve elektrikli şarj istasyonumuzu kuracağız projemizin kısa bir süre sonra sonuçlanmasını bekliyoruz.'' diyerek sözlerini sonlandırdı. Ayrıca Söke Ticaret Borsası tarafından sayıları giderek artan elektrikli araçlar için araç şarj istasyonu kurulacağı da bildirildi.

İlgili Haberler