O ödemeler mart ayında hesaplara geçecek! 1.250 liraya varan ödemeler için hesaplarınızı gözden geçirin

Hükümetin verdiği destek ödemeleri mart ayı ile birlikte araştırma konusu oldu.

O ödemeler mart ayında hesaplara geçecek! 1.250 liraya varan ödemeler için hesaplarınızı gözden geçirin - Hükümet tarafından 2022 yılında başlatılan yardım programları 2023 yılında da devam ediyor. Söz konusu yardım programları ihtiyaç sahibi öğrenci, aile, yaşlı, engelli bireylere yönelik ödemeleri kapsıyor. Aile destek ödemlerinin yapılacağı tarih ile ilgili detaylar merak ediliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemeleri her ay yapılırken mart ayının gelmesiyle beraber gözler ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi.  Bu kapsamda yardım alan aileler, ''Aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı.

MART AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ

Aile destek ödemelerine ilişkin ödemelerinin yapılacağı tarih ve ödeme tutarları merak ediliyor. Aile destek ödeme tutarları değişkenlik gösteriyor. Mart ayı aile destek ödemeleri ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ödemelerin her ayın 15'inden itibaren hesaplara geçtiği biliniyor. Bu kapsamda ihtiuyaç sahibi olarak belirlenen ailelere yönelik yapılan ödemeler de değişiklik gösteriyor. Aile destek programı ödemeleri 850-1250 TL arasında yapılıyor. Söz konusu ödemeler;

  • 450 TL ve altı için 1.250 TL
  • 911,15 TL ve altı için 1.100 TL
  • 1372,30 TL ve altı için 950 TL
  • 2.835,60 TL’den az geliri olanlar için de 850 TL ödeniyor.

İlgili Haberler

Milyonlarca öğrenci için duyuru yapıldı! O ücret hesaplara iade edilecek
O ödemeler milyonların hesabına tanımlandı! Hemen banka hesaplarınızı kontrol edin!
Yapı Kredi duyurdu! Tek şartla o müşterilerin hesabına anında 7 bin lira yatırılacak

Ekonomi Haberleri