Milyonlar bu yöntemle kazanacak! İslam Memiş tarih yazacak altın sırrını açıkladı!

Yeni yılın gelmesinin ardından en çok merak edilen konulardan birisi de altın oldu.

Yeni yılın gelmesinin ardından en çok merak edilen konulardan birisi de altın oldu. Altın piyasasındaki dalgalanmalar vatandaşlar tarafından gün gün takip edilmeye devam ederken yatırımcıların oldukça güvendiği ekonomistlerden olan İslam memiş altın sırrını açıkladı. Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen İslam Memiş'in açıklaması özellikle de parasını altına yatıranların dikkatini çekti. İslam Memiş altın açıklaması merak konusu oldu.

İSLAM MEMİŞ'TEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Elinde nakit parası olan ve parasını nereye yatırması gerektiği noktasında kararsız kalan İslam Memiş açıklamalarıyla gündem oldu. Altın yatırımcılarıyla ilgili önemli öneriler yapan İslam Memiş bakın neler söyledi...

Elinde nakiti olan vatandaşların en çok tercih ettiği yatırım şekillerinden birisi altın olurken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalar yaptı. Altın yatırımcıları altın piyasasını yakından takip etmeye devam ederken bu noktada en çok dinlenilen isimlerden birisi olan İslam Memiş altın yatırımcıalrını yakından ilgilendiren açıklaması ile gündeme geldi. Sosyal meyda hesabından altına yönelik açıklamalar yapan islam memiş altın yatırımcıları için önemli uyarılar yaptı. 

BORSA MART AYINDA DÜZELECEK!

2022 yılında en çok merak edilen konuların başında altın piyasasında yaşanacak değişiklikler yer alırken 2023 altın piyasasıyla ilgili tahminlerini aylar öncesinden yapan İslam memiş açıklamalarıyla gündeme geldi. SOsyal medya hesabından altın piyasası ile ilgili sık sık açıklamalarda bulunan İslam Memiş bakın neler söyledi...

İslam memiş haftalar önce söylediği altın tahmininin hala geçerliliğini koruduğunu belirtirken altın fiyatlarının bu hafta 1200 ve üstünde gezeceğini vurguladı. Altın piyasasında haftalar önce yaptığı tahminleri genellikle doğru çıkan İslam Memiş borsa hakkında da Mart ayında toparlanmalar meydana geleceğini dile getirdi. Son zamanlarda özellikle de gümüş yatırımı yapılması gerektiğine dikkat çeken İslam memiş vatandaşların parasını sadece altına yatırmak yerine bir kısmını gümüş yatırımına ayrımaları tavsiyesinde bulunmuştı. 

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde yatırım tavsiyesi yoktur. 

İlgili Haberler

Pişman olmayın diyen İslam Memiş piyasayı ters düz etti! Parası olan onu alsın
Altını olan olmayan dikkat! Ünlü Ekonomist Tuna Kaya gram altının ulaşacağı rakamı açıkladı
Ünlü Ekonomist Mert Başaran altın için önemli uyarılarda bulundu! Acil önlem alınmalı yoksa

Ekonomi Haberleri