İhtiyaçlarınızı ertelemeyin! Yapı Kredi 70 bin TL alışveriş kredisi veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden alışveriş kredisinin detaylarını duyurdu. 70 bin TL'ye varan krediyi alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Üstelik 36 aya varan vade imkanı sunulmaktadır.

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kredi kampanyasını duyurdu. Buna göre ihtiyaçlarınıza yönelik yapacağınız alışverişlerde ihtiyaçlarınızı ertelemek yerine alışveriş kredisi ile ödeme yapabileceksiniz. Peki bu nasıl mümkün olacak. İşte söz konusu banka tarafından açıklandı.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşların nakde ihtiyaçları arttı. Vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi imkanlarını araştırmaya başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Yapı Kredi tarafından sunulan alışveriş kredisinin detayları nelerdir?

YAPI KREDİ ALIŞVERİŞ KREDİSİ DETAYLARI

Yapı Kredi anlaşmalı firmaların internet sitelerinde ya da mağazalarında 70 bin TL'ye kadar yapılacak olan alışverişlerde Yapı Kredi Alışveriş Kredisi'ni kullanabileceksiniz. Kredi kartı limitiniz yeterli olmazsa ya da litiminizi doldurmak istemiyorsanız Alışveriş Kredisi ile kolayca ihtiyaçlarınızı alabileceksiniz. Ayrıca yapmış olduğunuz alışverişlerde 36 aya varan vade fırsatı sunulacaktır. 

Vade süreleri ise şu şekilde belirlenmektedir; bilgisayarlarda ve tutarı 5.000 TL ve altındaki cep telefonlarında 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Tabletlerde 6 ay vade sunulurken 5.000 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 ay vade imkanı sunulmaktadır. Diğer ürünlerde ise maksimum 36 ay vade imkanı vardır. 

Mesela satın aldığınız ürünler 6.600 TL ve 2.500 TL değerinde iki ayrı telefon ise kullanabileceğiniz maksimum vade 3 ay olacaktır. Sizde alışveriş kredisinden yararlanmak istiyorsanız detaylı bilgi için size en yakın Yapı Kredi şubesine gidebilir ve aklınızdaki tüm soruları yöneltebilirsiniz. 

İlgili Haberler

Arkadaşını davet et 300 TL kazan! Yapı Kredi ay sonuna kadar başvuruna hediye veriyor
Yapı Kredi duyurdu! Şart şurt yok otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim yapılıyor
IBAN numarasına 10.000 TL yattı haberiniz yok! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Yapı Kredi duyurdu

Ekonomi Haberleri