Arkadaşını davet et 300 TL kazan! Yapı Kredi ay sonuna kadar başvuruna hediye veriyor

Yapı Kredi arkadaşını davet edene 300 TL hediye veriyor. Ay sonuna kadar başvurunu.
Arkadaşını davet et 300 TL kazan! Yapı Kredi ay sonuna kadar başvuruna hediye veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. 31 Mayıs tarihinde sona erecek bu kampanya için arkadaşınızı Yapı Kredili olmaya devam ederek 300 TL kazanabilirsiniz. İşte detaylar. 

Yapı Kredi 6 Mayıs tarihinde internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurmuştu. Bu kampanya için son tarih ise 31 Mayıs tarihi  olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında arkadaşınızı Yapı Kredi Mobil'e davet ederek yüzlerce puan kazanma şansınız bulunmaktadır. Kampanyaya katılım sağlamak için Yapı Kredili Ol butonunu kullanmanız yeterli. İşte detaylar. 

300 TL HEDİYE VERİLİYOR

Yakınlarınızı Hemen Davet Et butonu ile açılacak olan size özel referans kodunu yakınlarınız ile paylaşarak Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için davet ederek hediye kazanabilirsiniz.

Yakınlarınızı Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et adımlarını izleyerek Yapı Kredi Mobil'den Yapı Kredi Müşterisi olmaları için size özel referans kodu ile davet edebileceksiniz. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

Referans kodu Yapı Kredi Mobil'den müşteri olma süreci içerisinde söz konusu kod alanına girilmelidir. Bu şekilde müşteri olan her yakınınız için hem size hem de arkadaşınıza 50'şer TL puan hediye edilecektir. 

Müşteri olmak sürecini tamamladıktan sonra 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartınızdan tek seferde en az 500 TL harcama yapmış  olmanız gerekmektedir. Ya da otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. Bu şekilde hem siz hem de arkadaşınız 250 TL ek puan kazanacaktır.

Böylece bir ay içinde davet ettiğiniz ve Yapı Kredili olan maksimum 5 yakınınız için puan kazanma şansınız bulunmaktadır.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Haber 1965 haber sitemizi takipte kalın.

İlgili Haberler