Ev satın almak isteyenlere Yapı Kredi'den müjde! Düşük faiz oranı ve 120 ay vade fırsatı ile konut kredisi veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden konut kredisi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar.

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını açıkladı. Yapılan bu açıklamaya göre Yapı Kredi 120 aya varan vade fırsatı ile konut kredisi vereceğini duyurdu. Peki Yapı Kredi konut kredisi faiz oranları ne kadar? Kredi tutarı ne kadar? İşte bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan konut fiyatları da nasibini aldı. Geçtiğimiz yıla göre büyük bir artış yaşayan konut fiyatları sebebiyle vatandaşlar ev almakta zorluk yaşadılar. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye kendilerine en uygun konut kredisini araştırmaya başladılar. Bizde Uşak Gündem olarak bankalar tarafındnan sunulan konut kredisi fırsatlarını sizler için araştırdık ve sizelere sunuyoruz.

 YAPI KREDİ KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Yapı Kredi sunmuş olduğu konut kredisinde en fazla 120 ay vade fırsatı sunmaktadır. Konut kredisi vade sonundaki azami yaş ise 70'tir. Taksitli ödemelerde belirlemiş olduğunuz dönem ve tutarlarda ödeme yapabileceksiniz. İsterseniz ara ödeme yaparak kalan taksitlerinizin tutarını azaltabilirsiniz. Yapı Kredi internet sitesi üzerinden örnek ödeme tablosunu yayımlamıştır. İşte örnek ödeme tablosu.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden örnek ödeme tablosunu yayımladı. Buna göre bu tab lo 100 bin TL konut kredi için oluşturulmuştur. 60 ay vade imkanı sunulduğunda faiz oranı yüzde 1,99 olmaktadır. Aylık taksit ücreti ise 2.869,84 TL olarak hesaplanmıştır. 

120 ay vade imkanı sunulduğunda ise aylık faiz oranı yine yüzde 1,99 olmaktadır. Bu kez de taksit tutarı 2.196,45 TL olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler

Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kredi müjdesi! Yapı Kredi 36 aya varan vade ile ihtiyaç kredisi veriyor
İkinci el araç satın alacaklar bakmadan geçmeyin! Yapı Kredi düşük faiz oranı ile taşıt kredisi veriyor
Şimdi al 3 ay sonra öde! Yapı Kredi nakit ihtiyaçları için 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Ekonomi Haberleri