Şimdi al 3 ay sonra öde! Yapı Kredi nakit ihtiyaçları için 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi detaylarını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre 50 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade imkanı sunmaktadır. Peki aylık faiz oranı ne kadar?
Şimdi al 3 ay sonra öde! Yapı Kredi nakit ihtiyaçları için 50 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre 3 ay ertelemeli ödeme imkani ve 36 ay vade süresi fırsatı ile 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilmektedir. Peki bu ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları neler? Yapı Kredi ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? İşte detaylar.

Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşların nakit ihtiyacı arttı. Nakit ihtiyaçlarını karşılamak için bankalara başvuran vatandaşlar kendilerine uygun krediyi bulmak için araştırmalar yapıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını değerlendirdik ve sizlere sunuyoruz. Peki Yapı Kredi bankasının sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi detayları neler?

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Yapı Kredi'nin internet sitesi üzerinde çekilecek olan kredi tutarını ve kredi vadesini girerek ihtiyaç kresini hesaplayabileceğiniz bir sistem bulunmaktadır. Hemen başvur butonuna tıklayarak da bankanın sunmuş olduğu bu krediyi kullanabilirsiniz. Peki Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu kredi detayları neler.

16 Eylül 2021 tarihi sonrasında açılan ihtiyaç kredilerinizin kalan ana para bakiyeleri toplamının 50.000 TL üzerinde ve 100.000 TL altında olması durumunda yeni açılacak kredinizin vadesi en fazla 24 ay olarak belirlenmektedir. Ayrıca 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 21 ay olacaktır. Bunun yanında ana para bakiye toplamının 100.000 TL üzerinde olması durumunda ise vadesi en fazla 12 ay olacakken 3 ay ötelemeli krediler için en fazla 9 ay olmaktadır. Peki örnek ödeme tablosu nasıl? İşte örnek ödeme tablosu.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Yapı Kredi Örnek Ödeme tablosu aşağıdaki gibidir. Buna göre 50 bin TL ihtiyaç kredisi için 36 ay vade imkanı sunulmaktadır. Aylık faiz oranı ise yüzde 2,79 olarak belirlenmiştir. Bu durumda aylık taksit tutarı 2.459,78 TL olarak hesaplanmıştır. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler