Denizbank'tan hızlandıran kampanya duyuruldu! Tek bir sözle 300 TL anında hesabınızda

Bankalar müşterileri için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Yeni yıl ile birlikte kampanyalarını müşterileri için yenileyen Denizbank, yıl sonuna kadar sürecek bir teklif ile müşterisinin karşısına çıktı.

Denizbank'tan hızlandıran kampanya duyuruldu! Tek bir sözle 300 TL anında hesabınızda - 2023 yılında tüm kampanyalarını yenileyerek düzenli olarak kampanya teklifi yayımlayan Denizbank, resmi internet sitesi üzerinden açıklamalarına devam ediyor. 2023 yılında başlattığı ve yıl sonuna kadar devam edek kampanyayı ''Sözüne Bonus Kampanyası!'' adıyla duyuran Denizbank, kampanyaya ilişkin detayları da duyurdu. 

DENİZBANK 300 TL BONUS KAMPANYASI

Denizbank'ın müşterilerine suunduğu ve tek bir söze 300 lira hediye edeceğini açıkladığı kampanya doğrultusunda yapılan açıklamada, ''Sözüne Bonus Kampanyası’na hemen katılın, 300 TL’ye varan BONUS kazanma fırsatını yakalayın'' denildi.

31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeccek kampanyaya ilişkin açıklanan detaylarda aylık harcama taahhüdü ile karta 300 lira bonus yükleneceği açıklandı. Harcama yapıldıkça alışverişlerden bonus kazanmaya devam edilebileceğine ilişkin açıklamalara yer verilirken kampanya katılım koşulları da belirlendi. Denizbank, kampanyanın katılım koşullarını şu şekilde belirledi;

  • Kampanyanın katılım koşulları ile ilgili olarak başvuru yapabilmek için kart borcunun geçmişe dönük her ay düzenli olarak ödenmiş olması ya da kartın gecikmeye girmemiş olması gerektiği kaydedildi. Taahhüdün 12 ay boyunca devam etmesi şartı aranırken bankaya verilecek söz dahilinde harcamanız gereken aylık taahhüt tutarına, taksitli işlemlerde alışverişin yapıldığı ilk tarihteki toplam harcama tutarı değil, taksit tutarların dahil edileceği bildirildi.
  • Kampanya, harcamaya taahhüt edilen ilk günün sonrasındaki  ilk ekstre dönemi ile başlayacak ancak kampanyaya katıldığınız tarih ile ekstre kesim tarihi arasında 25 günden daha az bir süre varsa kampanyanız bir ay sonraki ekstrenizde başlayacak.
  • Aylık harcama taahhüt tutarı, kart limitini aşamayacak ve maksimum kullanabilir kart limiti kadar olacak.
  • Ticari kartlar ve ticari kullanım yapan kart sahipleri kampanyadan yararlanamayacaktır.
  • Aylık taahhüt tutarı, talimatın verildiği ilk hesap kesim tarihinden bir gün sonra bir sonraki hesap kesim tarihi arasında yapılmalıdır. 

Denizbank'ın 300 TL bonus kampanyasından yararlanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler

Nakit ihtiyacı olanlar şubeye gitmeden başvurun! Denizbank 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi veriyor
Yapı Kredi Bankası'nda kuyruk oluşacak! Şartı yerine getirenin hesabına faizsiz 10 bin lira tanımlanacak
Emekliler dikkat! Denizbank emekli promosyonu açıklandı

Ekonomi Haberleri