18 ve 70 yaş arasında olanlar dikkat! Yapı Kredi 120 aya vade ile konut kredisi veriyor

Yapı Kredi 120 aya kadar vade fırsatı ile konut kredisi veriyor. Başvuru yapabilmek için ise 18 yaş ile 70 yaş arasında bulunmak gerekmektedir.

18 ve 70 yaş arasında olanlar dikkat! Yapı Kredi 120 aya vade ile konut kredisi veriyor: Yapı Kredi resmi internet sitesi üzerinden konut kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre 18 ve 70 yaş arasında bulunan vatandaşlar için 120 aya varan vade fırsatı ile konut kredisi sunulmaktadır. Konut kredisinin detayları Yapık Kredi'nin internet sitesi üzerinden duyuruldu. İşte Yapı Kredi'nin sunmuş olduğu konut kredisinin detayları..

YAPI KREDİ'NİN SUNMUŞ OLDUĞU KONUT KREDİSİNİN DETAYLARI 

Konut kredisi için en fazla vade 120 ay kadardır. Bu krediye başvuru yapmak için azami yaş 70 iken 18 yaşından küçükler kredi için başvuru yapamaz. Taksit ödemeleri belirlediğiniz dönem ve tutarlarda yapılabilmektedir. En fazla 120 ay vade ile konut kredisi kullandırımı yapılmaktadır. Eğer isterseniz kredinin kalan ödemesini belirlenen zamandan önce de ödeyebilir ve kredinizi kapatabilirsiniz. Yatırım amacıyla ya da tek başına ev alma imkanı olmayan iki kişi ortak olarak da konut kredisi kullanabilirler. Peki konut kredisine başvurmak için kişiden istenilen belgeler neler?

GEREKLİ BELGELER

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

  • Gelir Belgesi
    • Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza sirküleri ve yetki belgesi
    • Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi
    • Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi
    • Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi
  • Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir.)
  • Satın alınacak konutun tapusunun fotokopisi

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU 

Örnek ödeme tablosunda 100 bin TL'lik konut kredisi için 60 ay vade ile ödeme fırsatında aylık faiz oranının yüzde 2,15 olduğu görülmektedir. Yine 100 bin TL'lik konut kredisi için 120 ay vade fırsatı sunulduğunda aylık faiz oranı yüzde 2.15 olmaktadır. 

İlgili Haberler

İkinci el araç alacaklar dikkat! Yapı Kredi 48 ay vade ile taşıt kredi veriyor
Emekli vatandaşlara güzel haber! Halkbank düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor
İGDAŞ doğalgaz aboneliğiniz varsa dikkat! ING Bank ödeme kolaylığı sağlıyor

Ekonomi Haberleri