Uşak'ta gölete düşen araçtaki kayıp kişinin cansız bedeni bulundu

Uşak'ta Karaağaç Göleti'ne düşen araçta bulunan 43 yaşındaki kişinin cansız bedeni bulundu.
Uşak'ta gölete düşen araçtaki kayıp kişinin cansız bedeni bulundu

Uşak Karaağaç Göleti'ne düşen araçta bulunan 43 yaşındaki şahıs için arama çalışmaları başlatılmıştı. Yürütülen çalışmalar kapsamında aranan şahsın ne yazık ki cansız bedeni bulundu.

Cansız bedenin bulunması üzerine Yeşil Karaağaç Mesire ve Piknik Alanı içerisinde bulunan Karaağaç Göleti’nde sürdürülen çalışmalar sona erdirildi.

KARAAĞAÇ GÖLETİ'NE DÜŞEN ARAÇTA BULUNAN ŞAHSIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU!

Uşak’ta Karaağaç Göleti’ne düşen otomobilde, 43 yaşındaki erkek şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Olay, Uşak merkeze bağlı Yeşil Karaağaç Mesire ve Piknik Alanı içerisinde bulunan Karaağaç Göleti’nde meydana geldi.

usak-1.jpg

Edinilen bilgilere göre, E.Ö.'nin içinde bulunduğu 43 KH 144 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen sebeple Karaağaç göletine düştü.

usak-2.jpg

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma, Uşak AFAD ekipleri ve İzmir AFAD Su Altı ve Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

usak-3.jpg

İzmir AFAD Su Altı ve Arama Kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu otomobil içeresinde bulunan E.Ö.'nin şahsın cansız bedenine ulaşılırken, otomobil ise göletten çıkarıldı.

u.jpg

Balıkadamlar tarafından yapılan çalışmalar sonucunda cansız bedenine ulaşılan E.Ö.'nin cenazesi otopsi işlemlerinin yapılması için Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik güçlerinin geniş çaplı soruşturması devam ediyor.