CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Uşak programı belli oldu

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gerçekleştireceği Uşak ziyareti hakkında açıklamada bulundu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Uşak programı belli oldu

Son yapılan yerel seçimlerde büyük başarıya imza atan ve çok sayıda belediyeyi kazanan CHP'de Genel Başkan Özgür Özel'in yoğun programı sürüyor. Kazanılan belediyeleri ziyaret eden ve oy veren seçmene teşekkürlerini sunan Özgür Özel bu kapsamda Uşak'ı da ziyaret edecek.

ÖZGÜR ÖZEL'İN UŞAK PROGRAMI AÇIKLANDI!

Uzun zamandır AK Parti yönetiminde olan ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde halkın bu kötü gidişata dur diyerek rekor farkla Cumhuriyet Halk Partisi’ne teslim etmeye karar verdiği Uşak Belediyesi’nde coşkulu bekleyiş başladı.

chp-ziyaret.jpg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 10 Mayıs Cuma Günü Uşak’a gelerek halkla buluşacak. Ziyaretinde Uşak Belediye Başkanlığını büyük farkla kazanan ve halkın adeta bir sevgi seliyle kucakladığı Başkan Özkan Yalım’ı bu büyük zaferinden dolayı tebrik edecek olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel; AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelere düzenlediği hayırlı olsun ziyaretlerine Uşak ile devam ediyor. Cuma günü Saat 16.00’da Uşak Belediye Başkanlığı önünde gerçekleşecek programda; Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’la birlikte Belediye Meclis Üyeleri, belediye personelleri ve vatandaşlardan oluşan coşkulu bir kalabalık Özgür Özel’i karşılayacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberinde şehrimizi ziyaret edecek olan heyet belediye binasının önünde toplanan kalabalığa hitap edecek. 31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Uşak'ı ziyaretinde Genel Başkan Özel, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'a hayırlı olsun temennisinde bulunup şehrimizden ayrılacak.